| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 21679  [Dalších 21449 >>]
Janutska & Ela 33651

Re: Re: re

28.8.2006 21:46:46
Hani,
knizku napsal Ingeborg Hanreich.

Dali,
mely jsme stejny problem, ale od te doby co ji davam hodne zapijet zelenjinu i caj behem dne tak uz je ta stolice mekka.

Srazek doufam, ze zvladnu. Mistu se podridim. Je mi to fukec.

Lily,
take jsem si slibovala od kase klidnejsi noci,ale nic se nezmenilo :o)
Ale kase nam zustala, protoze ji totalne miluje. Davam Ryzovou s banany od Nestle. Eliska je na ni totalne ujeta. Krecovite svira flasku a nepusti ji
dokud vse nezhlta. Musim zjistit cim je slazena...

ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

28.8.2006 21:40:02
a jo, s mirou jo, jenom jsou kase d 5. mesice s lepkem - to moc nechapu.
a s cukrem taky pomalu rezignuju, nerada, ale s kasi mi asi nic jinyho nezbyde :-)

re

28.8.2006 21:37:42
Jana s Madeline to ma Z ruky - sorry, zbytek mozku mi zabrala ryma.
ad plavani, dvakrat jsme byly v gympu, od 8. chodime do teda v modranech
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: re

28.8.2006 21:36:07
Ditko, já se taky snažím dívat a omezovat to špatný na minimum, to né, že né. Ale nic se nemá přehánět. Taky chápu, že když je někdo potencionální alergik, tak že se na to musí opatrněji. Já jen, že když je ten cukr přidanej skoro všude, tak to těm mimčům asi tolik nevadí, kdyby to tak nebylo, tak by ho tam přece nepřidávali, ne ? Možná jsem naivka. Myslím, že všeho s mírou :o))

re

28.8.2006 21:28:42
Pomoooc, nerikej mi i ty, ze to prehanim :-). Ja to posloucham furt, jenom proto, ze jsem rekla, ze mliko do roka a lepek do pul roku davat nebudu a cukr, pokud se tomu pujde vyhnout, taky ne. Ale ty kase zkusim, neslazenou nechce a to ji delam do nutrose, takze sladka je. Bio mrkev taky neshanim. Pripadam si jako blazen, kdyz mi sestrenka rika, ze jeji dite dostalo kravsky mliko ve trech mesicich a jaka je pekna - to je, ale ekzem ma do krve.
Asi se prida i Janutska, tu florenc jsem myslela, jenom kdyby sla Jana s Madeline. Ta to ma ruky
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: re

28.8.2006 21:10:35
Ditko, abych byla upřímná, občas mi příjde, že to přeháníme. Když byla Linda mimčo, tak se nic takovýho neřešilo, já jí teda dost dlouho kojila, ale kámoška byla na Sunaru a ten se ještě přislazoval, úplně obyč cukrem. Jo a jak jim šmakovala pravá dusičnatá komunistická mrkvička. No a dneska je jí kus pořádný zdravý ženský. Tak co. Kašlu na Bio mrkev apod. Navíc jestli ta kaše na noc nezabere, tak se vracím ke kojení a budu poslouchat noční rozmazlený kvílení.

Jinak co se týká srazu je mi to fuk. Na Florenci o ničem nevím. A jestli v tom zůstaneme jen sami dvě, tak se můžem srazit na Budějárně. Hele a co plavání, chodíte ? Já se chci zkusit přihlásit do tý Panoramy na Pankráci, nechcete některá chodit se mnou ?

Ahoj Dalido, když ti to nevýjde, tak neva, stejně jsme plánovaly, že bysme se mohly srážet každý týden či 14 dní pravidelně. Tak příště :o))

MacinaV 32133

*

28.8.2006 20:51:07
Ahoj holčiny,

tak my zatím nepřikrmujeme. Jeníčkovi je teprve 5 měsíců a týden, tak ještě vyčkávám, ale dneska jsem ho musela kojit co 2 hod, tak nevím, jestli vydržíme.

Předevčírem mi mamka dělala rozbor mléka a zjistila, že ho mám dost sladké, ale zato vůbec ne tučné.

Jinak dneska jsem se vzbudila se strašnou bolestí krku, nebolí mě v něm, ale mám ho nějak natažený či co. vůbec se nemůžu otočit, občas mě v něm tak hrozně zabolí, až mi vrhknou slzy. mám strach, abych nepustila malýho, když ho chovám, tak to bolí nejvíc. nemáte některá radu co s tím?

re

28.8.2006 20:29:03
Zendys, nechci ti kazit radost, ale je slazena sacharozou :-). Jedina neslazena je od nestle ryzova krupicka /v sacku/ a tu Agata povazuje za osklivy a zakerny utok na svou osobu.

Co se sraziku tyka, videla bych to podle pocasi bud na hostivar, nebo chodov - pripadne, kdyby se pridala Jana, jestli znas neco na florenci, kam by se dalo jit, to mame na metru vsichni

re

28.8.2006 20:18:47
Dalido, zkus svestky a prevahu brokolice.

Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: re

28.8.2006 20:13:58
Tak jsem dneska přepadla lékárnu. Pořídila jsem Nutrilon Forte, mrkev a mrkev s bramborem od HIPPu a Rýžovo - kukuřičnou kaši od Nestlé. Píšou na ní, že je bez cukru. Celkem ochotně spapala pár lžiček, ale byl to horor. Krmila jsem jí v lehátku a ona se teď naučila odrážet nohama. Takže se pravidelně pohupuje. Trefit se do tak malýho otvoru jako je pusa je nadlidskej úkol. Příjdu si jak v PC hře. Po kojení jsem jí dala ještě 120 ml Nutrouše. Tak jsem zvědavá, jestli vydrží spát dýl. A jestli ne tak si to jdu hodit. Páč to by bylo jistý, že jsem si jí takhle krásně rozmazlila. No, ale asi to tak bude, za měsíc přibrala zase necelý kilo a to jen kojím, tak nevím jak by to vypadalo, kdybych ještě přikrmovala.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 21679  [Dalších 21449 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.