Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
dalida | 36376 |
Re: Re: Re: Re: Re: re28.8.2006 20:12:46
Ahoj holčiny,
ráda bych se s Vámi srazila, ale mám toho nějak moc a mění se mi program z minuty na minutu, tak nechci Vám slíbit, že se k Vám přidám, ale vše může být jinak. Příkrmy já na ně najela před 2 týdny a malá mi zatím snědla všechno. Je pravda, že zatím jenom vařím (každý den, aby to nebylo ohřívané), ale už jsem zakoupila i nějaké skleničky, ale těm nějak odolávám. Andrejka bude asi jedlík, protože mi připadá, že nemá nikdy dost, ale pak mi nechce jíst třeba i 6 hod. Vařím jí mrkev, bramnor, cuketu (to je blaf) a vyzkoušela jsem i špenát. Až po jídle jsem si všimla, že je se sušenou smetanou a dalšími prevíty. No nic Any to přežila bez reakce, avšak je pravdou, že měla pouze polévkovou lžíci. Jinak já jsem koupila v obchodě mraženou bio brokolici (protože jsem ji čerstvou nesehnala) a bio kukuřici. Do nějakých bio prodejen odmítám chodit, stejně všechno vařím a nic nenapařuju. Chci se jenom zeptat, zdali dáváte i kapku oleje, pro lepší rozkládání vitamínů? Od 6 měsíců (minulý týden) mám i dávat ovocnou sváču, tak jsem vyzkoušela jablko, banán s vymačkanou nektarinkou, borůvky, meruňky. Asi nejvíc vedou meruňky. S uskladněním, zamražením ovoce (meruňky a borůvky), jsem koupila umělá (něco jako igelitová)střeva a tam jsem nalila šťávu. Vznikl mi velký hubený váleček a ten postupně odkrajuji. Já mám s Andrejkou jiný problém, Jak jíme zeleninu, tak malá kadí alá magi v kostce (sučenou na kámen zeleninu), kterou sotva vytlačí. Dnes si trochu natrhla zadeček. (Ať nejsem hysterická, tak asi ani ne milimetrová trhlinka) a tlačí se zvukovým doprovodem celý den. Docela uvádí k smíchu lidi v dopravních prostředcích. Nevíte, co jí mám naordinovat, aby měla zas vláčnou a podajnou stolici? Fuj to jsem se rozepsala..... |
Cafima & Daniel (1.3.2006) | 34639 |
Re: Re: Re: Re: re28.8.2006 18:57:22
Vážení dopadlo dobře, má 300 gramů nahoře od pátku;) Tak jsem klidná. Já malýmu dělám na noc kaši, koupila jsem rýžovou, nemléčnou a míchám mu to s mlékem buď mateřským, nebo kojeneckým. Sice mi spal dobře i předtím, ale hlavně jsem to zařadila, protože mi nepřibýval.
|
Petra+Anička03/2006 | 44087 |
Re: Re: Re: Re: re28.8.2006 18:06:35
Lily,
já mám alergii na plísně a malá nějaký geny bohužel zdědila po mě, protože už byla několikrát osypaná (poprvé jsme to léčili tři týdny) - a to už téměř nic nejím (z ovoce jen banán,případně uvařený jabl. kompot, ze zeleniny jen mrkev, příp. ledový salát, občas zelen. polévku,nejím čokoládu, oříšky, nic jahodového, ryby, kečup, hořčice, nepiju bublinkový vody, džusy, ovocné čaje) - a stejně pořád nevím, z čeho to má. Zatím jen kojím, a s Dr. se na příští poradně (to bude mít Anička 6 měsíců) budu domlouvat, zda začnem s příkrmem a případně s čím. Určitě budeme zavádět nové potraviny pomaleji, počítám tak vždy nejdřív po týdnu. Taky si myslím, že budeme muset používat nemléčné kaše, no, ale uvidíme. Kdyžtak pak dám vědět. Určitě se poraď se svým Dr. Já bych taky chtěla, aby nás co nejdřív poslali na testy na alergii - Dr. sice tvrdí, že až tak nejdřív po roce dítěte, ale zjistila jsem, že z krve jsou schopni zjistit alergii na kravské mléko či lepek už dřív. |
Maarty | 33416 |
sanky28.8.2006 17:23:10
Tak ty strkaci sanky s rukojeti musi byt super, bohuzel asi opravdu nebudou k sehnani. No uvidim, jak tady budeme v zime valcit. Znamy nam navrhoval, abychom poridili takove ty sanky pro psi sprezeni, nas pes by je mohl tahnout - to by ale byla trochu divocina. Ostatne vubec by mi nevadilo, kdyby letosni zima byla na blate - u nas se toho ale asi nedockam :-(
|
Lily+Eliska06,Adelka09 | 44853 |
Re: Re: Re: re28.8.2006 15:28:06
Dadasko, tak gratuluji k pokroku! U nas bohuzel stale beze zmen...Eliska vstava 4x-5x za noc...Pokazdy se uklidni jenom kojenim.A to jsou intervaly vetsinou po 1,5 hodine!Tak nevim...Pres den ji mliko myslim staci, ale vypada to, ze ma v noci obrovskej hlad.Myslite, ze ji muzu dat na noc kasi- (ryzovo-bananova Sunarka od 4.mes)?Sice jsem to uz zkousela a velka zmena to nebyla,ale prece...
Jak to vubec resite s prikrmama vy, kdo mate alergickou anamnezu? Ja bohuzel jsem alergicka na vsechno peckovy ovoce, na orechy, pyl...A jablka:(.Tak mam strach, aby se to Elisce taky neprojevilo...Myslite, ze se tomu da fakt vhodnou stravou predejit nebo je to blabol a jedine v rukou prirody?Uz nekdo s alergickou anamnezou prikrmujete?Co davate?Myslite,ze tou kasi nic nezkazim? |
Jana, | 32271 |
Re: Re: re28.8.2006 15:13:57
Lenuli, tak drzim palce at se u vas problem se Steli co nejdrive vyresi!! Michelle se se sourozencem taky jeste uplne nesrovnala. Ma takove zachvaty vzteku a je na Maddie docela drsna, tak snad bude lip ...
Prikrmy - zatim davame jenom mrkev s MM a jede ji tocelkem dobre. Zatim ji toho moc nedavam, jenom tak aby si zvykala na chut. Bio nebio nejak neresim ;-))) Srazik - mozna se pripojim, kdyz budu mit pro Misuli hlidani. |
Brunka | 40983 |
Ahoj28.8.2006 13:59:25
Ahoj devcatka, koukam, ze resite prikrmy..
Byla jsem ted 14 dni pryc a zacinala jsem Betulce strouhat ovoce a zeleninku a davala jsem ji z toho jen tu syrovou stavu. Jenze pak jsem ji dala i trochu toho nakrouhanyho jablicka (na tom sklenenym drchadle) a ona uplne prestala kadit na dlouhych 10 dni.. nic ji ale nebolelo, ale bala jsem se, ze jsem na ni rychla, tak mame s prikrmy pauzu. Ted uz je OK. Jen k te hygiene... jen jsem to omyla o oskrabala a davala syrove. (zatim jen jablicko a mrkev) Napoprve jsem ji taky koupila od Hippu mrkicku.. ale bylo toho na ni moc.. a nejelo ji to. Byla statecna, tak jsem ji ukazala, ze je to moooc dobry a taky jsem si dala... bylo to pekne hnusny a tak uz ji nic kupovat nebudu. |
Káča * Mája 28.3. | 41618 |
Re: re28.8.2006 13:17:32
Teda po dnešní noci u nás bude bouchat max. moje hlava. Maruška vstávala JEN 4 x, a ráno v 5:30 proloupla oko, pusu od ucha k uchu a vyžadovala pozornost. Pak jsem jí pustila pohádku, tak jsem se mohla ještě 15 min. dospat. Plena vážila 5 kg po tý noční zátěži a to jsem jí v noci jednou měnila.
Teď mi dorazila mamka, tak mám chvilku klid. Nejradši bych šla spát, ale ještě pořád peru a žehlím a navíc Linda vyžaduje i teplý oběd, tak musím vařit. |
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re28.8.2006 12:48:40
Janutska to davala do sklenicek a prej dobry.
Tak ja sampano nebouchnu - sice vstava taky dvakrat az trikrat za noc, ale po kojeni je hodinu vzhuru :-( |
dadasa | 32953 |
Re: re28.8.2006 12:42:06
Tak dnes asi bouchnu špampáňo! Ondrášek za noc vstával 2X!!!!!!!! Že by konec probdělým nocem?
Holky, do čeho dváte tu zásobičku papu do mrazáku? Do skleniček? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.