| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 21679  [Dalších 21419 >>]
Insula 28056

Re: Re: Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 10:22:40
Zdravím.

Ájo, moje řeč. Už jsem jsem jednou psala, že se u nás bio zelenina ani ovoce koupit nedá. Máme zahrádku, ale nic nepěstujeme. Jen třešně a jablka. Občas dostanu něco od sousedů. Ale mám kamarádku a ta se o to zajímá, takže kdo je z Prahy nebo okolí, tak můžete navštívit bio obchod na www.biomarketvitek.cz. Většinu věcí vám dovezou až domů. A určitě by se na netu našli i další podobné obchody.
HanaV 36159

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 9:32:43
Maarty, jo, bydlím na samotě v pustině :o). Máme na zimu jakoby sáňky, s tou ohrádkou – oporou pro záda miminka, ale nejsou tahací, ale mají strkací rukojeť jako kočár. Jsou bezva, ale asi to už nikdo nedělá, my je máme ještě po mojí mámě :o). Jinak taky nevím, co bych koupila, jak bude sníh, s kočárem si tady ani neškrtnu.
Pod kombinézu - asi dám body a overálek bavlněný nebo teplejší fleesový. Anebo oba :-). Já mám overálky z oblečení pro mimi bezkonkurenčně nejradši.
ÁJA*Erik06/03*Tobias03/06 7195

Re: Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 9:28:57
Biozeleninu nakoupite v Praze v Albio prodejnach. Je jich uz mraky. A ja jsem Erdovi ze zacatku varila bio brambory, ale byla zima a nic jinyho nemeli, tak jsem kupovala normalni z obchodu a varila z nich. Telo si musi zvykat na chemii :O)) Moc zdravyho taky skodi :O) A ja jsem varila bez kucharek. Proste ruzne namixla zelenina a pak postupne pridavala maso atd. atd. A od roka jedl s nama. Doma zadny palivy a tucny nejime, takze to bylo jednoduchy.
VMartina 32394

Re: Re: Re: Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 8:49:04
Maarty pokud budete kupovat klasicke sanky na tahnuti za sebou, tak na tech jsme vzdycky meli tu klasickou ohradku a ksiry. Ohradky se daji koupit samostatne a ani nejsou extremne drahe.
Taky si vzpominam, kdyz byl malej muj bracha, tak tata vyrobil mame na kocarek takovy malinky lyzicky, co se nacvakly na kolecka (4 ks - na kazdy kolecko jedna) - to bylo bezvadny, jen tu jedinou silnici, co byla rozsolena musela mama vzdycky doslova predrhnout, ale lyzicky byly kovove, tak to vydrzely :-)
Maarty 33416

Re: Re: Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 8:12:55
Uz mi mekne mozek, takhle jsem registrovana :-)
Maarty
  • 

Re: Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 8:11:38
Dobre rano, Hani, vy bydlite taky na samote, ze? Premyslelas, s cim budete jezdit v zime? My urcite budeme kupovat sanky, ale asi je budu muset nejak upravit, aby v nich mala mohla lezet - hledam inspiraci :-) A jeste mam dotaz: co vsechno se mimcu obleka pod kombinezu? puncosky, body, mikina, nebo i vic? Zatim nic na zimu nemam, protoze netusim, v jaky velikosti to kupovat, takze asi pockam, az to bude aktualni :-)
BARČA + Pavlík 35052

Ahojky berušky :-))

28.8.2006 8:02:49
Jituš já jsem ten fusak taky někde viděla, vím, že se líbil mamce, ale nenašla jsem ho. To bylo ještě před porodem :-))
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

28.8.2006 7:50:58
Ja si hlavne myslim, ze kdyz budu nekam jezdit nakupovat biozeleninu a neni to levne, ze to vyjde nastejno se sklenickama.
A rekla bych, ze Janutska mysli knihu od MUDr. Martina Gregory a Magdaleny Paulové.
HanaV 36159

Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 7:28:36
Teda nechci s knihou moc polemizovat,ale nesponzoroval vydání náhodou Hipp :o)? Protože ekozemědělství má všude v Unii tak tvrdé podmínky, že pokud něco má atest bio, mělo by to být znát. A bio skleničky podle mě nebudou lepší než biomrkev.
No mě to může být nakonec jedno, máme zeleninu z vlastní zahrádky nehnojenou, ale ten názor mě fakt přijde divný.
Janutsko, můžeš prosím napsat, kdo je autor knihy? Dík.
Jitka & Ondrášek 47486

Re: Re: Kocarky a prikrmy

28.8.2006 0:01:34
Ahoj holky,
před usnutím jsem si vás přišla přečíst - jako pohádku. Synátor mne sem nechtěl pustit. Honí na chatu ženský (samozřejmě adekvátní jeho věku).

Zendýsko, vítám Tě zpět mezi námi. Koukala jsem, jak se má Maruška k světu. Jen tak dál.

KOČÁRKY: Tak ode dneška máme dvoje golfky, skončila reklamační lhůta toho Gessleinu a dali nám nový kočárek, jsem ráda, když už jsem kvůli těm nervům okolo reklamace ztratila mlíčko. Stejně se mi po kojení neskutečně stýská. No a druhé golfky máme taky Zippy z netu, byly v akci se slunečníkem zdarma. Jsme s nimi taky moc spokojení, tedy hlavně Ondrášek. Takže náš bobísek už má vozítka 3.

Barči, už vím kde ta paní ten medvídkový fusak koupila, jdu do něj. Zítra tam budu volat. To je snad poslední věc, kterou na zimu kupujem. Uf, Ondráškova skříň je nějaká malá.

[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 21679  [Dalších 21419 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.