Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Janutska & Ela | 33651 |
Re: Kocarky a prikrmy27.8.2006 23:21:09
Jo jeste - zminovana kniha se jmenuje Vyziva kojencu aneb jidlo a piti v prvnim roce zivota od Grady.
Omlouvam se za preklepy. |
Janutska & Ela | 33651 |
Kocarky a prikrmy27.8.2006 23:16:56
Koukam, ze resite kocarky a prikrmy. Take se me myslenky toci momentalne kolem techto dvou temat.
Kocarek - favoriti byli Peg Perego AT4, Casualplay S4, Jane Slalom Pro (chtela jsem neco lehce skladatelneho, lehkeho). Nakonec vyhral Jane. Vazi 8,5KG a jsem s nim zatim spokojena. Uvidime v zime. Jinak hluboky jsem mela Peg Perego. Byl taky fajn, ale moc tezsky. Stejne tak jako AT4 od Perega. Nemate nekdo zkusenost jaky slunecnik pasuje na Jane? Prikrmy - zacala jsem kvuli problemum s briskem ovocem a pak jsem ho nahradila zeleninou. Ted davam vetsinou misto obeda zeleninu (mrkev, brambor,petrzel,celer) a vecer kasi. Ela nechtela jist moc ani ovoce ani zeleninu kupovanou ci doma delanou. Tak jsem zakoupila brozuru o vyzive a docetla se, ze nejzdravejsi je detem do 10ti mesicu davat zeleninu kupovanou ve sklenickach (bio), protoze prosla nejakymi prisnymi kontrolami pri priprave. Neni v silach cloveka, ktery vari doma zajistit stejnou kvalitu (max. hygienu, naprosto cistou zeleninu - to co se prodava bio je pry take plne dusicnanu). Od 10ti mesicu uz pry ten organismus deti prece jen zvladne vic. Jinak tam tez bylo, ze pri prikrmu je treba podavat nrco k zapiti (voda,caj) a 3 sousta. Tak jsem vyzkousela dat Ele kazdych 5 lzicek mrkve zapit cajem a kupodivu to pomohlo a vsechno snedla (uz tri dny). ?ozna na tom neco bude. Jiank take nechtela nic pit a tak jsem zjistila pokusama, ze bude pit cokoliv jen kdyz to bude teple. Asi jak je zvykla na teple materske mleko, tak studeny caj ci vodu nechce. Cajiky jsem mela granulovane a zjistila jsem, ze jsou vsechny slazene a tak jsem koupilav lekarne obyc detsky bylinkovy a ovocny a je pokoj. No nevim.. Kazdy ma jiny nazor. Tak jsem se jen chtela podelit co jsem se docetla :o) |
Káča * Mája 28.3. | 41618 |
Re: Re: re27.8.2006 22:24:09
Hani to víš, že myslím tu kupu věcí, no ale až se zima zeptá.... tak tebe rozhodně nezaskočí :o))
Teď tu sjíždíme s Lindou fotky z Březňátek a fakt se bavíme. Mimča jsou prostě úžasný, já až budu mít chvilku, tak taky nějaký přihodím Jo a ta Inglesina se dá složit i rozložit jednou rukou, což dost oceňuji, ale nevím jestli to Perego neumí taky :o)) |
Martina+dva miláčkové | 10779 |
PROSÍM27.8.2006 22:20:37
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu. |
Re: Re: Re: Re: re27.8.2006 22:17:36
Tak nějak se mi s tou Inglesinou líp jezdilo a měla větší kolečka, Perego má zase nastavitelnou rukojeť a možná i líp vypadá. Ale fakt nelituju, Mařence se v něm moc líbí, může pozorovat okolí a ne jen pořád čučet do boudy :o))
|
Mája, Martínek a Kubík | 22486 |
BIozelenina27.8.2006 22:16:34
Holky, občas šmíruju na diskuzi BIO a tam jedna dívčina chválila tenhle web i ho vyzkoušela.
http://biozelenina.ufouni.cz/index_txt.php?/sortiment |
HanaV | 36159 |
Re: re27.8.2006 22:14:10
Zendysko :-)))) taky doufám, zimu nemám ráda, ale kdyby byla hooodně dlouhá, mohla bych dělat doma chytrou, že se nám ty hadry všechny hodí :-).
Tedy pokud máš na mysli ty naše zásoby :-). |
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 | 34337 |
re27.8.2006 21:55:58
to jo, to bude - a zacina uz pristi tyden :-))))
|
Misa a kluci | 38935 |
Re: Re: Re: re27.8.2006 21:55:34
Zendysko, to jsem rada, ze na Zippy slysim chvalu. Taky se rozhoduju mezi ni a Peg perego, proc ty jsi Peg perego zavrhla? Jasne, ze koupim pres net, jen to tam pujdu vyzkouset, uz jsem to tak delala s autosedackou.
|
Re: Re: re27.8.2006 21:47:37
Misko, já už Inglesinu Zippy pořídila, máme červenou. Taky z dětskýho ráje, objednala jsem jí přes Net, to vyjde levněji a manža páč dělá na Žižkově jí tam jen vyzvedl. Zatím s ní jezdím jen občas, hlavně když jedem na nákup do supermarketu a tak. Jsem s ní zatím max.spokojená, má velký kola a je dobře odpružená. Ale taky jsme se na ní v tom obchodě byli nejdřív podívat. Rozhodovala jsem se ještě mezi Peg Peregem.
Hani to letos bude asi dlouhá a třeskutá zima, co ? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.