Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jituš, Adélka 03, Bára 06 | 46956 |
Re: Ahoj,6.10.2008 17:27:19
Ahoj, zdravím po nějaké době.
U nás celkem nic nového.Báře roste 5zubů naráz.Pěkně se rozmluvila, takže se s ni už dá na všem domluvit a vše si vyřídí, jak potřebuje. Už týden na přeskáču ser.em a blijem.Nevím, jestli je to z jídla, no zvracela jsem spíš jen já.Jinak se s holkama střídáme v té srajdě.Jíme všechny tři ten Imunoglukan, tak nevím, zda nás to tak drasticky nepročistilo.Jiné příznaky nemáme.Aduš už v pondělí, ale jen jeden večer, já tak střídavě od pátku a Bára tak 2xdenně od soboty.Je to zvláštní, zatim dávám jen probiotika a jíme, to co staví. Imunoglukan jsem včera vysadila, tak uvidíme. Zajdulko, Bára měla Priorix a ani ne do týdne měla 39horečku, ale měla i s Aduš dohromady docela hnusnou rýmu.Jestli to bylo k tomu, netuším.Druhý den už pak byla dobrá. Jinak my na oslavu určitě nedorazíme, je to pro nás dost peněz, museli bychom jet celá famílie.A jaksi nám v poslední době nestačí rozpočet. Tož tak u nás. Sem tam nakouknu, tak ani nevím, přesně, co se tu děje. Gigo, tobě přeju pevné nervy a hlavně zdraví všem dětem. Possi, vy si taky užíváte.Vím, jaké to je 40horečky.NEní co závidět.Ať jste také co nejdřív v pořádku. Tak zase pádím, večer jdu s kámoškou na véču, tak snad nebudu mít žádnou nehodu po dobrém jídle! |
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Zdravim6.10.2008 17:25:34
Ahoj,tak my jsme se byli dneska podivat do tech jeslicek a hl.si vyzvednout prihlasku.Pani vedouci byla z male nadsena a klido bychom mohli zacit chodit od pristiho tydne (pokud se do te doby rozhodnu).Jeste to musim probrat s tatkou.
Ozvala se mi pani na inzerat doucovani z AJ,tak jsem zvedava:) S darky souhlasim,ono by to bez toho asi nemelo to kouzloA u nas to pripada mezi 11-12h.Mala si stejne posledni dobou spi jak se ji chce,nebo nespi vubec |
Zajdulka | 42924 |
Re: Ahoj,6.10.2008 16:15:28
Jo Jiři, teď dopředu nemůžu říct, jestli se budu schopná crcat 2 hodny vlakem. A propadnout zálohu si bohužel nemůžu dovolit :-( Tak to holt oželím.
Holky, kdo jste měly reakce po očku spalničky...za jak dlouho po očkování byly a jak vypadaly? Díky |
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka | 45013 |
Re: Ahoj,6.10.2008 15:52:10
Jo díky Jiři když je takový nemocný tak spí taky s náma tak nevím jedině vytáhnout šprušle aby si mohl sám vylézt
|
Jiřka+2 | 56442 |
Re: Ahoj,6.10.2008 15:49:09
Zajdul jakože definitivně, jo?Ona bude chtít v pondělí znát přesný počet dospělých, ty nevíš kvůli té operaci, jo?
Kočice to nevím, Šíma v noci nikdy nic nepije a spí s náma v posteli, takže nevylejzá.Postýlku už tu máme iks měsíců jen aby se do ní prášilo.. |
Zajdulka | 42924 |
Re: Ahoj,6.10.2008 15:46:02
Ach jo, malá má teplotu a na reakci po očkování je prý ještě brzo. To až nejdřív za 2 dny. Tak to se máme na co těšit. :-(
Jiři, tak si mě prosím škrtni, jo? |
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka | 45013 |
Re: Ahoj,6.10.2008 15:44:39
Ahojky kočky moc vám všem děkuji za názory a tipy dělala jsem si i test a byl negativní na kdy plánujete tu oslavu? Chci se zeptat máte to taky tak? poslední dobou mi Tom nechce chodit spát v 20 hod. skáče a dělá blbiny a třeba usne až v 22 a v sobotu až o půlnoci. A v noci se pořád budí a chce čaj jak ho to odnaučit. A taky mi chce přeskakovat přes postýlku vyšplhá se na šprušle a klidně by skočil dolů na zem jaké opatření udělat? Díky moc všem jinak jsem nachlazení dostali jsme kapky dvoje tak snad už to bude ok
|
Jiřka+2 | 56442 |
Re: Ahoj,6.10.2008 15:43:45
Ještě k tomu dortu - chtěly jsme ho objednat v nejbližší cukrárně, resp. se podívat, jestli tam ta možnost vůbec je.Ale zapoměly jsme na to, takže příště..nebo kdyby ho nějaký nadšenec chtěl upéct..Viděla bych to fakt na něco malýho(tudíž ne drahýho), prostě aby tam jako jako symbolika narozenin byl,co?
A nějaký autíčko určitě Šímovi donesu, myslim že šustění barevnýho papíru prostě k narozkám patří.Kupuju mu takovýhle drobnosti stejně furt a průběžně, tak proč ne na narozky..Ted je zrovna u vytržení z mašinek z Ikea, nechápu, jak sme bez nich mohli do dneška fungovat |
Ivet+jedna a jeden:-) | 47473 |
Re: Ahoj,6.10.2008 15:10:46
tak s darkem se teda zaridim jak reknete, asi nejakou pitomost tam dostat mohli.
possi, teda co to je?? preju at je mala v pohode!!!kde k tomu mohla prijit fuj! Jo a vidis, to je nahoda-jak jste se bavili o tom kojenaku, jestli mate v Plzni jen jeden, tak jsem tam minuly týden posílala balik veci po Estere, uz mi to fakt na mmb nebavilo a mam aspon trochu dobrej pocit |
possi+1 | 50414 |
Re: Ahoj,6.10.2008 13:34:30
Ahojky,tak malá vytuhla při Madagaskaru,asi ji to fakt bavilo(mě teda jo a já nakukuju a asi půjdu žehlit.
Volala dětská dr.jak jsme na tom a že malá má v moči zas tu pseudomonádu,takže po dobrání ATB další náběry a kontrola moče a když tam bude pořád tak nefrologie, sono ledvin, atd, atd Jinak k narozeninám,já bych se asi připojila k nápadu KETKY (myslím že byla první kdo to navrhl)přivést si každý dárek pro své dítě a popsat,myslím že kravinku za 50ti kačku zvládne každý neviděla bych to naoblíbené fixky a modelíny Jen te´d tead doufám že malá bude ok... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.