Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jiřka+2 | 56442 |
Re: Dobré5.10.2008 19:05:54
No upřímně doufám, že se s ní zítra domluvím na celém tom prostoru, páč při takovéhle účasti si to na tom "koberci" moc představit nedovedu.
Říkala 3tis,ale jestli by i chtěla navýšit těch 170,-(přeci jen až zas tolik nás nebude) tak to nevím, doufám ale že ne! A co ten čas holky?Na kolikátou ?Ještě to nebudu zamlouvat závazně,ale aby věděla o jakém čase zhruba mluvíme |
Zajdulka | 42924 |
Re: Dobré5.10.2008 18:58:44
Já jsem neprotestovala, jen jsem se ptala ;-)
I když uznávám, že s penězma je to tak jak psala Kač, což před Vánocema není málo. Ale snad to nějak zvládneme ;-) Stejně nás míň jak 15 asi nebude, tak ten nájem vyjde max. 200 na jednu, i když si to pronajmeme celý, ne? A jak s Míšou nevím, podle ostatních mamin. |
Ketka a Máťa | 54186 |
Re: Dobré5.10.2008 18:55:30
Kači, ono to tak stejně dopadne... jestli nás bude opravdu nahlášených sedmnáct, tak to je opravdu na celý prostor...
Já mám zase názor, že je to věc restaurace, nelze zavřít koutek na narozeninovou akci a počítat jakoby s tím, že vedle budou stolovat "normální" lidi, to si myslím, že tahle varianta vůbec od nich nemá padnout... ale to někdy když tak proberem osobně nicméně, kéž bysme byli všichni jako ty (myslím i ti všichni bezdětní) to by se spoustu vzájemných nepříjemných situací neřešilo :) |
Kacka + 3 | 43585 |
Re: Dobré5.10.2008 18:35:21
Tak jsme mely krasne odpoledne s Didkou a detmi. Prosly jsme Hrad, Kralovskou zahradu, pak pres Zlatou ulicku na Klarov...kavicka v Bio Cafe a zpet tramvajkou k autu. Super 3 hodiny venku.
Ad narozeniny - ja souhlasim s tim, ze si radeji priplatim za slubu a budu v klidu. Jen me tak napadlo, ze cena (170Kč raut + 200Kč nájem + minimalne 100Kč za piti/kavu na mistel + dárek) muze byt na nekoho dost, kor kdyz vezmu v potaz mimoprazske, ktere k tomu maji jeste benzin. To je pak vylet skoro za litr. A druha vec (ve ktere se, Ketko, neshodneme) jsou ti ostatni lide v nekuracnem prostoru. Jim je sakra jedno, ze tam nejaka parta matek s "urvanymi detmi" slavi nejake narozeniny. Oni se prisli najist do restaurace, kde se predpoklada urcite prostredi. Ja tohle hodit za hlavu neumim. Neni to nic vedomeho. Proste kdyz citim, ze me dite svym "nestandardnim chovanim" zpusobuje nekomu diskomfort, tak je mi to hloupe a necitim se dobre. Kdyz si predstavim, jak tam jedna pres druhou pistime na deti, ze nesmi na motorkach opoustet prostor s kobercem, jak na sebe rvou deti pri rvackach o hracky... Nevim, nevim. Fakt bych videla o moc radsi pronajem cele te nekuracke casti...(jenze to je zase o vyssim najmu). Tak nevim. Ale prizpusobim se vetsine. |
Zuzi - 10/06 a 10/10 | 45954 |
Re: Dobré5.10.2008 18:31:14
http://www.evergreenrestaurant.cz/index2.htm
|
Ketka a Máťa | 54186 |
Re: Dobré5.10.2008 18:17:27
Zuzi, můžeš tady ještě jednou hodit odkaz na ten zítřek ? Nějak nevím kam jet... zrušila jsem i zítra pinec, takže se možná i domluvím s Čáďou, že bychom jeli sockou spolu... ještě se snažím zbantovat Ivaho... tak uvidíme :)
|
Re: Dobré5.10.2008 18:07:28
Premyslim, jestli to Krystof nema od zubu, tu horecku, pac mu chybi asi dve stolicky. On totiz dneska strasne slinta, ale jinak se nemocne neprojevuje, tak uvidime zitra.
|
Re: Dobré5.10.2008 18:03:36
Tesim se na zitra, holky je to na me jmeno na 19:30 v Charlestonu, to bude relax
Jinak tu Palmovku potvrzuji, me se tam libi a radeji si zaplatim za sluzby, nez bych nekde umyvala nadobi a spolehala se, ze mi nekdo hlida dite a to nemluvim o uklizeni apod. Jen bych to nejak poresila s tema penezma, az se zavazne prihlasime, tak dame treba Jire penize (podil ze 2000,- + tech 170 ´a osoba) a pak utratu kazda na svuj ucet, jinak by mohlo byt dost neprijemne, kdyby mel nekdo doplacet za jine, ale to se tam snad bude mozne domluvit. Ale jinak je Krystufek hrozne miloucky, takovy pritulny, ted si furt na fotaku sjizdi videa ze vcerejska) |
Re: Dobré5.10.2008 17:58:43
ahoj holky,
vcera jsme meli navstevu, bylo to hrozne hezke, ta moje kamaradka z Hamburku. bylo to hezke, zacaly padat pres zed balonky a pak frkat frkacky a tak jsme se byli podivat co to tam je a tam Marcela s Andreasem s dortem a darkem mlade nejdriv plakal, se jich bal a pak uz pohoda a hrali jsme si tu a dostal paradni bagr bruder, takovy veliky, no i Vlasta si s nim rad hraje. vecer sel Sisa spat a probudil se tak v 22 a zdal se mi teply a v noci uz mel 38,5 a od rana srazime teplotu, ale nic k tomu, zadna ryma, ani oci nema nemocne:-( tak jsme doma, ja jsem jen sklidila kytky ze dvorku a povalujeme se a spime. |
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: Dobré5.10.2008 15:29:49
Ahoj,tak tady je dneska teda mrtvo:)
Jasminka me ted pobavila hlaskou: "mius,co budeme delat doma,vymysli neco". My jsme dneska doma,po celem tydnu behani toho mam dost,akorat J.uz se nudi a dokonce mi "nakazala" vypnout PC. Zatim nevim,jestli vezmu i Jasmine,zalezi na tom,jestli budou brat i ostatni starsi ratolesti,aby se tam treba pak J.nenudila |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.