| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 25830  [Dalších 25630 >>]
Ketka a Máťa 54186

Re: Dobré

5.10.2008 15:26:49
Jo a ještě dodatek, nevím kdo by to "udělal" ? Myslím, kdo by se chtěl toho oraganizování chopit ? Domluvit, objednat, zazálohovat prostory, rozdělit, kdo co udělá, kdo co přinese, nachystat prostory (uzpůsobit sály a kuchyňku), převzít klíče, být za to zodpovědný, uklidit, předat prostory... apod. myslím, že toho není zrovna málo a nikdo z nás se tím asi nechce v tak velkém zabývat... stačí, když se nám Jiřka postará o tohle a taky toho není málo...
R^
Jiřka+2 56442

5.10.2008 15:26:43
Jo a ještě nevím jak Iveta vlastně
Jiřka+2 56442

5.10.2008 15:26:10
Čauky, myslím, že Ketka to napsala trefně, prostě si raději nějakou korunu za ten servis připlatíme.
Jinak takhle jsem zatím napočítala zájemce, kdyžtak mě opravte:

Čáďa + 1
Zuzka + 1
Ketka + 1
Didka + 1
Beezi + 1-2
Possi + 1
Eva +1
Harisska +1
Zajdulka + 2(je to tak?)
Kačka + 2
Ivaho + 2
Akret + 1
Giga + 3-4
Libi + 1-2(nevim, jéstli přijde i Jasmine..)
Viki + 1
Andy + 1
Jiřka + 1

A dál, nevím jak Ber, Leny a Zdenka...

Čekám až se Šíma probere a vyrazíme do toho fičáku.Včera sem za ním na motorce skoro vlála, vůbec sem mu nestačila.Všechno mám hotový, zkoukla sem Ztrátu třídní knihy, to můžu pořád!~:-D~:-D
Ketka a Máťa 54186

5.10.2008 15:16:44
Zajdulko, domluvili jsme se tak, že je nám příjemnější, když se někdo o nás postará... samozřejmě co hlava to názor, ale např já raději využiju prostor, kde mi připraví jídlo, můžu si kdykoliv posloužit jakýmkoliv pitím, a někdo ten binec za mne uklidí... myslím, že oslav doma, kdy jako hostitelka si ani jednou nesednu na prdel, budu mít dost, tak bych si to ráda v našem kolektivu užila jinak... vím, je to asi lenost, ale já se za to nestydím ~;) mně to třeba vyhovuje takhle...
Zajdulka 42924

5.10.2008 14:19:50
Možná blbá otázka, ale proč to neuděláme tam jako vloni? Tak bylo víc místností a zabavily se i starší dítka.
Ale jak jsem psala, přizpůsobíme se většině.
Ketka a Máťa 54186

5.10.2008 13:46:30
Přeji hezký den,

malý usnul a já musím něco pořádnýho dělat :( nějak se mi nechce do vytírání, poslední dobou mi vytírání dělá nějaký divný problém... vůbec nevím proč, ta nechuť k tomu, když je to za chvilku, nechápu... no jsem divná... asi lenivá ~;)

venku je pěkný fičák...

JIŘKO, PROSÍM ZAMLOUVÁME SI MÍSTO NA PÁRTY, JÁ A MATÝSEK...

Co se týká prostoru, když nás bude 100% přihlášených 10, koutek nám stačí, když nás bude více, bude to chtít celý prostor...
Kač, na ostatní stolovníky se neohlížej, přece jen mají stále volbu jít někam jinam. A ten humbuk tam neděláme každý den, jsou to narozeniny, a kdo to z těch obědvajících nechápe, tak by měl odejít...
Spíš si říkám, jestli se tam nebudou nudit starší děti (3roky a výše), přece jen ty klouzajdy a tak jsou pro ty malý a tak nevím, co bychom vymyslely pro starší sourozence... ale to asi musí říct ti, kdo je mají, jestli je to ok, nebo pro ně vymyslíme spec. zábavu... :-)

Zajdulka 42924

Dobré

5.10.2008 10:05:33
U nás se vstávalo někdy před pátou, Míša usnul večer cestou ze Zoo asi v šest hodin. Zato Markéta tu večer strašila ještě po deváté.
Na mém krku nějak nevidím zlepšení a to prášky doberu zítra, tak asi naklušu zítra znovu k Dr. Bohužel už nemám do operace moc času.
Kačko, tenhle přehrávač z Tesca dostal Míša k Vánocům od babi. Na to, co s ním provádí naprosto stačí.
jsem se tu ráno tlemila, Markéta si prohlížela knížku a nemohla najít letadlo, co tam viděla. "Éro, kde jé, mamííí? Nevim, kde je éro. Neníííí. Míííšo, ukááž, éróó" Dokáže si poradit ;-)
Čáďa + Adélka a Ondra 61932

Re: Kuk:-)

5.10.2008 9:27:22
jsem byla pověsit na balkón prádlo a teda je tam pěkná kosa ~:(

5.10.2008 8:30:25
no a nás dneska čeká snad pohodový den, žádné cestování nikam, tenhle týden jsme každý den vypadla ráno z domova a vracela zpět tak kolem tý šestý a už jsem celkem unavená

5.10.2008 8:28:47
Viki, taky gratulujeme k tetičkovství
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 25830  [Dalších 25630 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.