| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 25830  [Dalších 25620 >>]
Čáďa + Adélka a Ondra 61932

Re: Kuk:-)

5.10.2008 8:28:12
dobré ránko,
já včera přišla domů v šest a nějak mě to zmohlo
bylo úžasný počasí, procházeli jsme se v král. zahradách, v ruce burčák, děti se vyřádily, lítaly, hledaly kaštany, hrály si s kelímkama od burčáku, pak jsme zašli na obídek a pěšky zpátky domů
tak jsme si to fakt užili, ale Kačko nevím, jestli se vám tam bude líbit, tak jako nám, když tam budete autem a nebudete si moct dát burčák
ale co, můžete procházkovat
Kacka + 3 43585

5.10.2008 7:23:06
Caute!

Tak ja si tu pobiham po kuchyni/obyvaku od 6h a poklizim, kafickuju a delam snidani zbytku rodiny. Anicka sla vcera spat az pred 23. hodinou...tatinek ji uspal "po obede" az pred 16.h, takze vstavala v 18h (s mym navratem z kosmetiky). Vecer byla sice zlaticko mily a vesely, ale byla tu fakt dlouho. Honzik zase pro zmenu vstaval s plinou plnou az za usima ;) v 5:30. Ted akorat usnul vedle me v lehatku. Tak sem toho moc nenaspala.

Vcerejsi kosmetika byla fajn...teda proste mam dobry pocit, ze jsem pro sebe zase neco udelala. Ja tyhle procedury moc nemusim (i ke kadernici chodim jen z povinnosti). Takze, Jirko, souhlasim s tebou - lepsi burcak nez kosmetika. A uple nejlepsi by bylo, kdyby mel burcak stejny efekt - vycisteni pleti a vypadani osrsteni na holenich a vypelichani oboci do pozadovaneho tvaru ;)

Jinak Honzik byl na kosmetice neuveritelny zlaticko (jako je vlastne porad). Celou dobu si tam vedle meho lehatka hovel v autosedacce, pozoroval, co si povidame a obcas si zadudlal. I kosmeticka cucela (sama ma triletaka, co byl jako Ance neodlozitelnej a spal ji jen v satku).

Jo a Ance ma novy model na usinani. Vcera jsem ji za 399Kč v Tescu koupila CD prehravac (kvalitativne samozrejme zvuk traga, ale na to hrani pohadek to podle me fakt zatim staci) a usina pri pohadkach/pisnickach. Posledni vecery totiz dost zlobila s usinanim. Porad chtela "pipíču pívej" (písnicku zpivej) a kdyz jsem ja/tatik zpivali, tak delala blbiny. Jak jsme odesli, tak plac. Tak ted posloucha "pipíču" z kazetaku a na nej kraviny nedela.

Cado...ses ani neozvala, jak bylo vcera na Hrade. My se chystame s Didkou dneska. Tak si to snad taky uzijeme.

Viki, gratulace k sestrence. Pekny jmeno!

Diky Ber-segre za zpravy. Ja se za holkama, bohuzel, nedostanu. S tim mym cirkusem by to byla krec.

Possi, ty jsi sikula. U nas je dikybohu tatka sikovny az na strechu, takze ja fakt delam jenom ciste zenske prace. Nemit sikonveho tatku, tak uz davno nemam prsty ;) Sem fakt sileny nemehlo.

Gigo, vas rada ve stredu potkam. Uvidime, jak se mi to podari vykoumat s Aniccinym spanim.
possi+1 50414

4.10.2008 23:04:44
Viky gratulace tetičkoR^
Gigo Pat a Mat dobrý, manžel dnes "přidělával" spadlej obraz,že jsem si to neudělala sama~;)už mám praxi, udělala jsem S.kuchyńku a žehlící koutek~;)hrůza když se matka snaží nahradit dědečka~Rv

Tak jsem si obnovila hvězdu na MMB a narvala tam zimní věci,snad se něř´čeho zbavim,zabírá to šíleně místa~;((na Vánoce ale dělá kamarádka vždycky sbírku pro kojeňák tak uvolnim krabice,letos půjde i fůra hraček,malá si toho nevšimne a těm dětem to snad udělá radost~s~
Radus+V+J 34821

Re: Berber a Ani v Pze

4.10.2008 20:42:55
huráá tak Vojtisek ma dalsi sestrenku Viktorii, 3350 g a 52 cm, dnes v 19.14, tak si jdu nacit vinko a trosku se picnou, rvu tu jak zelva, tak dobrou!!!!!
possi+1 50414

4.10.2008 20:37:39
Ahojky,koukám jak je tu dnes živo~;)malá je dnes první den kompletně bez teplot, už se ani nebrání vyýlachům uší a obkladům z cibule,tak snad bude OK(ťuky ´tuk)jen dostala průjem,ale počítám že je to k těm antibiotiků,...doufám.
Ad dárky-no kdyžtak to pak changnem,kdyby dostal kluk nádobíčko ne?ale my bysme se asi nebránili ani bagru~;)aspoń by byla změna~:-D

Co je s Ani od Ber?pochopila jsem že jsou v nemocnici,zbytek mě unikl...každopádně přeju ať jsou brzo doma a v pořádkuR^R^
Libi,Jasminka,Mia 16018

4.10.2008 19:36:53
Hoj,tak u nas den pakarna:( Jsem docela hotova.Nestih
la jsem ani kadernika ani jsem nic nekoupila.Se na to muzu vykaslat.~:-©
Boty,o kterych jsem snila v Batovi,uz samo mou velikost nemaji.Tak snad priste.Ted me stve,ze jsem zavahala,ale botky za 2 litry: "toz,nekupte to"~j~
Snazim se zahnat holky do peri,fakt uz potrebuji oddech...Tak snad bude zitra lip!!!!!!
Jiřka+2 56442

4.10.2008 19:24:48
Zdravím, dneska jsem se provozní z Palmovky nedovolala, v neděli jí otravovat nebudu, takže víc se snad dovím v pondělí.

My dnes měli takový flákací den,ale se Šímou je strašná prča, blbli a řádili sme jak o život, sice sem za celý den kromě oběda nic neudělala,ale už dlouho sem se takhle nenasmála~:-D~:-DVlastně ještě jsem vyžehlila narvaný koš prádla, když byl Šíma vzhůru, chtěla sem to zkusit a absolutně v pohodě.Řekla sem mu, že se ke mě prostě nesmí přibližovat, že by měl bebí a hotovo, tak to jsem ráda, nemusim žehlit po večerech.Ale na tatínk už se těšíme oba, bez něj ten víkend prostě není kompletní.

A zkoukla sem dnes pořad Maminky stávkují, kdy matky dvou a více dětí odjeli na 3 dny do lázní a pozorovaly chlapy doma skrytou kamerou, jak (ne)zvládají péči o děti a hlavně domácnost, docela sranda..:-)
Radus+V+J 34821

4.10.2008 19:11:28
tu nikdo???

u nas se to trosku hnulo, segra je konecne na sale na 7 cm, po dvou dnech bolesti uz toho ma plny zuby, tak snad se uz dneska konecne docka!!!R^

kluci jsou ve vane, uz aby vojtik spal, on tak desne zlobi, achjoo~;((
Radus+V+J 34821

4.10.2008 13:49:50
Charlenko dekujeme za zpravicky, moc je holky statecne pozdravuj!!! papa
Charlenka + Píďalátko 60655

Berber a Ani v Pze

4.10.2008 12:57:54
Ahoj,
tady ségra od Berber - mám ji on-line, diktuje text zprávy:

Ahoj holky, děkuju za smsky. Máme se celkem fajn. Nálada obou víceméně dobrá. Dnes začínáme s čajem. Máme půl hrnečku na celý den. Lok po loku. Zítra by už měl být vývar, možná kaše.V pondělí ráno kontrolní odběry, asi ultrazvuk. Když to bude dobrý, tak nás přeloží. Když by jedla Ani dobře, možná nás ve středu pustí.Pa Berber

PS: jasně, že má Ani výživu do žíly, hlady ani žízní netrpí. Na nic si nestěžuje. B

PS2: ještě něco, kdybyste někdo chtěl za Berber a Ani zajít, tak se jí ozvěte na mobil. Bude ráda. Klidně dneska či zítra.Charlenka
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 25830  [Dalších 25620 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.