| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 25830  [Dalších 25610 >>]
Zajdulka 42924

Re: Jesle

4.10.2008 9:17:33
Dobré
S oslavou se přizpůsobím, budu s tím počítat.
Tipy na dárky beru, jen nevím, jestli by je nechtělo rozdělit na holčičí a klučičí. Ale upřímně, já bych se klidně obešla i bez dárku, malá taky na hračky moc není.
Čáďa + Adélka a Ondra 61932

Hezkou sobotu

4.10.2008 8:44:29
taky dobré,
my jsme s Aduš po snídani, pustila jsem dvd Krakonoš a lyžníci a jdu rychle udělat nějaký oběd, ať má taťka co jíst, až přijde z práce, my jdeme dneska na to vinobraní
tady i začalo trošku vykukovat sluníčko, tak snad to vydrží
Lucinica+Terezka 42215

4.10.2008 8:16:52
dobré ranko, taky tady piju kávičku, malá se dívá na teletabísky po dlouhé době. Oslava zní suprově holky....:-)
My máme tatínka v práci celé dopo. no a odpoledne jdu na´nákupy sama, ty dva nechám doma ať si sebe po celém prac. týdnů užijou a zítra jedeme na oslavu, od švagrové malý má rok......musím mu něco koupit, ale jen blbost, oni chcou prý peníze, že mu koupí první botky.......:-)
Kacka + 3 43585

4.10.2008 8:08:05
jojoo, to mate pravdu. pro mimoprazsky je nesmysl, kdyby byla oslava az odpoledne. souhlasim. no a tipy na darky? pro kluky auta, pro holky klidne to nadobicko (ikea asi za 190kč), pripadne pro vsechny jsou dobrou pomstou fixy, voskovky, plastelina :D

dobre ranko vsem. si tu sedim u kavicky se spicim honzikem v lehatku, ance s tatkou jeste chrni (on ji nad ranem uspaval a asi usnul u ni na zemi pod postylkou) a pubik se cachta ve vane. to je klid a pohodicka!
possi+1 50414

3.10.2008 23:27:03
Tak od nás vedou ty doktorský a lékařský sety,snad jí to ještě vydrží,dnes absolvovala se stetoskopem na krku a stříkačkou v ruce všechny doktory~;)

Tak dobrou a hezkej víkend.

3.10.2008 22:41:28
no to je pravda, že ta 14 hodina by byla pro mimopražský asi dlouho
Jiřka+2 56442

3.10.2008 22:41:01
Possi dobrej nápad, myslím že třeba Ketka se mnou bude souhlasit - auta.Traktory, motorky, jeřáby,apod.~:-DTož můj tip

Dojedla sem trubičky co tu holky nechaly nedojedený, víno taky dopitý, jdu pověsit prádlo a pomalu spát.Tak dobrou!

3.10.2008 22:39:04
Kačko, nepřidám, budeme mít rodinný oběd a tak

jj, Evi, s tebou jsme počítaly hned
possi+1 50414

3.10.2008 22:37:37
Burčák?! neprovokujte~;)~;)
possi+1 50414

3.10.2008 22:36:52
Teda Kači ty si žiješ~;)já planuju kadeřnici až se odhodlám shodit ty copánky(momentálně už spíš dredíky...)ale nechce se mi nechce, nějak se mi to líbí.No a na kosmetice jsem byla napsoled před svatbou~;)~;)

AD SRAZ - super!!!letos už mám GPS tak to snad zvládnu najít~;)záloha není problém, naprosto tě Jiři chápu~;) takže pokud bude malá ok účast potvrzuju(zálohu pošlu), přimlouvám se za sraz na cca 11h, odpoledne je to,můžu-li mluvit za nás mimopražské, naprd,když počítám že minule jsem jela přes zácpy domů 2hodiny~Rv
Jen mám takový návrh ohledně dárků, vzhledem že si s tím nevím rady,malá je zcela nehračková (hraje si s kdejakou ptákoivnou ale klasické hračky vyjma nádobíčka a lékařského setu nemáme...)co dát někam do deníků tipy na dárky?!
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 25830  [Dalších 25610 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.