Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zajdulka | 42924 |
Re: Jesle4.10.2008 9:17:33
Dobré
S oslavou se přizpůsobím, budu s tím počítat. Tipy na dárky beru, jen nevím, jestli by je nechtělo rozdělit na holčičí a klučičí. Ale upřímně, já bych se klidně obešla i bez dárku, malá taky na hračky moc není. |
Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
Hezkou sobotu4.10.2008 8:44:29
taky dobré,
my jsme s Aduš po snídani, pustila jsem dvd Krakonoš a lyžníci a jdu rychle udělat nějaký oběd, ať má taťka co jíst, až přijde z práce, my jdeme dneska na to vinobraní tady i začalo trošku vykukovat sluníčko, tak snad to vydrží |
Lucinica+Terezka | 42215 |
Re: Jesle4.10.2008 8:16:52
dobré ranko, taky tady piju kávičku, malá se dívá na teletabísky po dlouhé době. Oslava zní suprově holky....
My máme tatínka v práci celé dopo. no a odpoledne jdu na´nákupy sama, ty dva nechám doma ať si sebe po celém prac. týdnů užijou a zítra jedeme na oslavu, od švagrové malý má rok......musím mu něco koupit, ale jen blbost, oni chcou prý peníze, že mu koupí první botky....... |
Kacka + 3 | 43585 |
Re: Jesle4.10.2008 8:08:05
jojoo, to mate pravdu. pro mimoprazsky je nesmysl, kdyby byla oslava az odpoledne. souhlasim. no a tipy na darky? pro kluky auta, pro holky klidne to nadobicko (ikea asi za 190kč), pripadne pro vsechny jsou dobrou pomstou fixy, voskovky, plastelina :D
dobre ranko vsem. si tu sedim u kavicky se spicim honzikem v lehatku, ance s tatkou jeste chrni (on ji nad ranem uspaval a asi usnul u ni na zemi pod postylkou) a pubik se cachta ve vane. to je klid a pohodicka! |
possi+1 | 50414 |
Re: Jesle3.10.2008 23:27:03
Tak od nás vedou ty doktorský a lékařský sety,snad jí to ještě vydrží,dnes absolvovala se stetoskopem na krku a stříkačkou v ruce všechny doktory
Tak dobrou a hezkej víkend. |
Re: Jesle3.10.2008 22:41:28
no to je pravda, že ta 14 hodina by byla pro mimopražský asi dlouho
|
Jiřka+2 | 56442 |
Re: Jesle3.10.2008 22:41:01
Possi dobrej nápad, myslím že třeba Ketka se mnou bude souhlasit - auta.Traktory, motorky, jeřáby,apod.Tož můj tip
Dojedla sem trubičky co tu holky nechaly nedojedený, víno taky dopitý, jdu pověsit prádlo a pomalu spát.Tak dobrou! |
Re: Jesle3.10.2008 22:39:04
Kačko, nepřidám, budeme mít rodinný oběd a tak
jj, Evi, s tebou jsme počítaly hned |
possi+1 | 50414 |
Re: Jesle3.10.2008 22:37:37
Burčák?! neprovokujte
|
possi+1 | 50414 |
Re: Jesle3.10.2008 22:36:52
Teda Kači ty si žiješjá planuju kadeřnici až se odhodlám shodit ty copánky(momentálně už spíš dredíky...)ale nechce se mi nechce, nějak se mi to líbí.No a na kosmetice jsem byla napsoled před svatbou
AD SRAZ - super!!!letos už mám GPS tak to snad zvládnu najítzáloha není problém, naprosto tě Jiři chápu takže pokud bude malá ok účast potvrzuju(zálohu pošlu), přimlouvám se za sraz na cca 11h, odpoledne je to,můžu-li mluvit za nás mimopražské, naprd,když počítám že minule jsem jela přes zácpy domů 2hodiny Jen mám takový návrh ohledně dárků, vzhledem že si s tím nevím rady,malá je zcela nehračková (hraje si s kdejakou ptákoivnou ale klasické hračky vyjma nádobíčka a lékařského setu nemáme...)co dát někam do deníků tipy na dárky?! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.