| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 25830  [Dalších 25540 >>]
Kacka + 3 43585

Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.

3.10.2008 20:53:07
Viki, parkovat se da dobre hned o blok vedle na placenem parkovisti u Alberta...snad 20Kč za hodinu.
Libi,Jasminka,Mia 16018

3.10.2008 20:52:10
Vypada to dobre a snad taky dorazime,zatim je to moc daleko,ale behem toho tydne bych to mela vedetR^
Radus+V+J 34821

3.10.2008 20:48:09
ja bych taky rada prisla, ale nevim, jak budu mit smenu, ale budu to vest v pameti a v praci si zaridim volno. ale teda asi to bude mazec, pac tech motorek tam urco neni tolik a uz vidim, jak se o ne decka budou rvat, toho se desim, vsak skoro vsechny jsou ted ve veku to je moje, chci to, co ma zrovna ty.........no ale snad to vsichni prezijem ve zdravi~:-D

jinak cena ok, jeste se musim mrknout kde to je a je tam nekde blizko parkovani?
Kacka + 3 43585

3.10.2008 20:35:34
Holky, k te narozeninove oslave... Termin je asi v pohode, takhle dopredu si, myslim, kazda cas najde. Jen mi reknete - za ty 2000Kč mame pronajaty jen ten koutek? A okolo budou sedet jini lide? Ta pizzerka je super, jen jsem zvedava, co na nas pocet smradochu a jejich chovani bude rikat personal a pripadne lide sedici okolo. V te castce je nejaka konzumace nebo proste platime jen pronajem?

Jo a tentokrat teda fakt neodchazim posledni :D
Andrey 43732

3.10.2008 20:20:43
tak my na 99 procent dorazime na oslavu..pokud to nebude vadita teda pokud do toho neco neprijde, neb budeme ted obcas v kladne pobyvat, takze do pha je to kousek..

holky jeste jsem chtela..dneska jsem zrovna byla na policii kvuli ukradenym fotkam..mym a matovym...kdybyste nekdo ty fotky s hnusem co je u nich napsany videl..dejte mi vedet..~;((
Libi,Jasminka,Mia 16018

3.10.2008 19:57:13
Holky,nemate nejaky tip na dobrou a ne "moc" drahou kadernici? Ja si normalne nechavam delat vlasy na Morave,ale kdo vi,kdy tam pojedu a vlasy uz mam fakt hrozne! diky
Jiřka+2 56442

DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.

3.10.2008 19:19:41
Ahoj všichni..
Jak už Zuzka nadhodila, domluvily jsme dnes s holkama oslavu těch našich prcků.
Všechny informace(snad jsem na nic nezapoměla) jsou u mě v DENÍKU.

Doufám, že termín se bude hodit většině z vás, ještě jsme nic nezamlouvaly ani neplatily, takže to se dá popřípadě změnit.Ale je to poměrně dlouho dopředu, takže věřím, že volný den se dá vždycky zajistit.Kdyby nějaký dotaz, sem s ním nebo na mail co mám pod nickem
Čáďa + Adélka a Ondra 61932

Re: Ahoj

3.10.2008 18:52:04
super, že u holek odcházejí chmury
a Sophi přejeme, ať se brzo uzdraví
Čáďa + Adélka a Ondra 61932

3.10.2008 18:51:23
ahojky,
Aduš se cachtá ve vaně
já dnes měla taky prima den, dopoledne jsem byla na tom veletrhu hraček, něco jsem pokoupila, lidí bylo dost, ale bylo to v poho, do nikoho jsem nevrážela a naopak, nedocházela jsem s pocuchanými nervy
a pak jsem jela za holkama na Palmovku, tam to bylo taky moc fajn, Adéla usnula v tramvaji cestou domů, ale jen na půl hodinky, tak půjde aspoň spát normálně
Zuzi - 10/06 a 10/10 45954

3.10.2008 18:09:56
ahoj holky,
dobre ze Giga zni spokojene a Didka taky:-))) jen tak dal holkyR^~s~

My jsme dorazili z Palmovky, bylo to mooooc fajn. Nakonec jsme tam byly v sestave Jira, Ketka, Cada, ja a nase mile deti~k~ dokonce jsme dohodly nejaky navrh na oslavu, ale o tom vic az teta Jiřinka ~;)

mlade mi usnulo v buse a jeste porad spi, tata je na ceste domu, tak si ho alespon uzije, vcera uz to nestihnul a rano mlade spi tak do 8, coz je parada.

Jo a Miri, pristi stredu bych mohla a rada vas uvidim, ta Palmovka je fakt dobra, bylo by to tam asi idealniR^
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 25830  [Dalších 25540 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.