Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kacka + 3 | 43585 |
Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 20:53:07
Viki, parkovat se da dobre hned o blok vedle na placenem parkovisti u Alberta...snad 20Kč za hodinu.
|
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 20:52:10
Vypada to dobre a snad taky dorazime,zatim je to moc daleko,ale behem toho tydne bych to mela vedet
|
Radus+V+J | 34821 |
Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 20:48:09
ja bych taky rada prisla, ale nevim, jak budu mit smenu, ale budu to vest v pameti a v praci si zaridim volno. ale teda asi to bude mazec, pac tech motorek tam urco neni tolik a uz vidim, jak se o ne decka budou rvat, toho se desim, vsak skoro vsechny jsou ted ve veku to je moje, chci to, co ma zrovna ty.........no ale snad to vsichni prezijem ve zdravi
jinak cena ok, jeste se musim mrknout kde to je a je tam nekde blizko parkovani? |
Kacka + 3 | 43585 |
Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 20:35:34
Holky, k te narozeninove oslave... Termin je asi v pohode, takhle dopredu si, myslim, kazda cas najde. Jen mi reknete - za ty 2000Kč mame pronajaty jen ten koutek? A okolo budou sedet jini lide? Ta pizzerka je super, jen jsem zvedava, co na nas pocet smradochu a jejich chovani bude rikat personal a pripadne lide sedici okolo. V te castce je nejaka konzumace nebo proste platime jen pronajem?
Jo a tentokrat teda fakt neodchazim posledni :D |
Andrey | 43732 |
Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 20:20:43
tak my na 99 procent dorazime na oslavu..pokud to nebude vadita teda pokud do toho neco neprijde, neb budeme ted obcas v kladne pobyvat, takze do pha je to kousek..
holky jeste jsem chtela..dneska jsem zrovna byla na policii kvuli ukradenym fotkam..mym a matovym...kdybyste nekdo ty fotky s hnusem co je u nich napsany videl..dejte mi vedet.. |
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 19:57:13
Holky,nemate nejaky tip na dobrou a ne "moc" drahou kadernici? Ja si normalne nechavam delat vlasy na Morave,ale kdo vi,kdy tam pojedu a vlasy uz mam fakt hrozne! diky
|
Jiřka+2 | 56442 |
DRUHÝ NAROZKY PROSINČAT!!! - 26.11.3.10.2008 19:19:41
Ahoj všichni..
Jak už Zuzka nadhodila, domluvily jsme dnes s holkama oslavu těch našich prcků. Všechny informace(snad jsem na nic nezapoměla) jsou u mě v DENÍKU. Doufám, že termín se bude hodit většině z vás, ještě jsme nic nezamlouvaly ani neplatily, takže to se dá popřípadě změnit.Ale je to poměrně dlouho dopředu, takže věřím, že volný den se dá vždycky zajistit.Kdyby nějaký dotaz, sem s ním nebo na mail co mám pod nickem |
Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
Re: Ahoj3.10.2008 18:52:04
super, že u holek odcházejí chmury
a Sophi přejeme, ať se brzo uzdraví |
Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
Re: Ahoj3.10.2008 18:51:23
ahojky,
Aduš se cachtá ve vaně já dnes měla taky prima den, dopoledne jsem byla na tom veletrhu hraček, něco jsem pokoupila, lidí bylo dost, ale bylo to v poho, do nikoho jsem nevrážela a naopak, nedocházela jsem s pocuchanými nervy a pak jsem jela za holkama na Palmovku, tam to bylo taky moc fajn, Adéla usnula v tramvaji cestou domů, ale jen na půl hodinky, tak půjde aspoň spát normálně |
Zuzi - 10/06 a 10/10 | 45954 |
Re: Ahoj3.10.2008 18:09:56
ahoj holky,
dobre ze Giga zni spokojene a Didka taky)) jen tak dal holky My jsme dorazili z Palmovky, bylo to mooooc fajn. Nakonec jsme tam byly v sestave Jira, Ketka, Cada, ja a nase mile deti dokonce jsme dohodly nejaky navrh na oslavu, ale o tom vic az teta Jiřinka mlade mi usnulo v buse a jeste porad spi, tata je na ceste domu, tak si ho alespon uzije, vcera uz to nestihnul a rano mlade spi tak do 8, coz je parada. Jo a Miri, pristi stredu bych mohla a rada vas uvidim, ta Palmovka je fakt dobra, bylo by to tam asi idealni |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.