Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
didka+Pája06+Viki09 | 18197 |
Re: Ahoj3.10.2008 15:27:54
ahojky, my práve dorazili z letnan a bylo to super, celé dopoledne minimum lidí, jak jsme odcházeli uz se to zalidnovalo..p. celý den slunícko..
depka je pryc, uz vcera vecer mi bylo lip, dnes uz jsem oka dorazí mi na dnes mamka, tak bude veselo, pro zmenu tatka se zasekl na morave, a kdo vi kdy dorazi, ale mamka mi s pájou pomůže, tak mi to nevadi někdo to dítě utahat musí, ne? už jen škoda že to mamka k nám nemá po cestě časteji hezký den všem |
Leny+3 | 6674 |
Re: Ahoj3.10.2008 14:54:18
Téda Possi, takový trable, snad ty ant. zaberou a Sophi bude dobrá, si užíváte
Koči, bych to spíš tipla na nějakou střevní chřipajznu, Z. má taky bolení bříška už týden, zas něco lítá vzduchem Beezi, ekzém fuj, ale člověk to holt neubrání, já jsem tak šťastná, že mám v tomhle děti zdravý, žádný alergie, nic, to musí bejt fakt na budku Z. je na výtvarce, malej od 1 chrní a já se normálně skoro nudim, už jsem i triko Z. zašila, nevídaný |
possi+1 | 50414 |
Re: Ahoj3.10.2008 14:23:15
Ahojky,tak malá spí.Dnes jsem absolvovali znova náběry a ORL-resumé oboustranný zánět stř.ucha, takže jí píchli obě, kdo to znáte nemusím popisovat
hrůza.Jak spoluracuje při vyplachování je také no comment tak trnu aby se jí to nezavřelo, ale teplota klesla tak snad to bude dobrý.Nicméně krev není úplně v pořádku a v moči má krev, takže mě dr.upozorňovala že to nemusí mít jen od toho ucha.Má Augmentin... Před chvíli volala máma že musí do LDN, babi budou vozit na kontroly na ortopedii do jiné nemocnice,dají ji sice sanitku ale máma musí jezdit jako doprovod s ní,takže si musí brát dovolenou což bude asi v práci problém.Jo a ještě perlička (ať žije nae zdravotnictví)plenky musíme kupovat my,obvoďačka je psát nebude protože je babi v nemocnici, v nemocnici na ně nemají, takže buď je budem kupovat nebo babi zacévkujou, na WC si samozřejmě nedojde...no prostě když se daří tak se daří Jsem zralá tak na panáka |
Kacka + 3 | 43585 |
Re: Ahoj3.10.2008 14:13:38
Tak ted usnula. Musela jsem tam zase znovu dojit, donutit ji lehnout si a zpivat dalsi pisniky ("mamčooo, pipíču pííívej!). Dikybohu... Snad se probudi s usmevem. Honzik jeste chrni, tak mam nevidanou chvilku jenom pro sebe!!! :D
|
Lucinica+Terezka | 42215 |
Re: Ahoj3.10.2008 13:50:37
Tak co Káči co malá ukecala tě???nebo už spí.....moje opice bude určitě za chvíli vstávat a musím vymyslet program ať se do večera třeba nezblázním
|
Lucinica+Terezka | 42215 |
Re: Ahoj3.10.2008 13:48:40
Tak Teri spí od 12hod. a já se flákám tak dokonale, že jsem aji připálila brambory taková jsem já hospodyňka Káčino, ale hlavu si kvůli tomu neutrhnu...stane se. Mám tu hromadu žehlení, ale vážně se mi nechce a taky mám v plánů vyprát kočár,ale tím, že jezdím stále autem tak mě to nijak netlačí
Koči ahoj, může to být aji ovulace....já jí třeba od porodů děsné snáším a jsou to stejné příznaky jako před MS je to sice opruz, ale bohužel je to asi úděl ženského těla, já měla vždy před těhu ukázkovou MS a o ovulaci jsem ani nevěděla....jenže hormóny mám nějaké asi teď mimo a tak se trápím, samozřejmě pokud se nijak extra nechráníte s manželem tak můžeš být i těhu...možné je vše. |
Kacka + 3 | 43585 |
Re: Ahoj3.10.2008 13:40:49
Koci, teoreticky mozny je cokoliv...ale tehotna bys byt nemela. Jestli jsi mela pred 14 dny menses, tak jsi ted akorat tak uprstred ovulace.
|
Kacka + 3 | 43585 |
Re: Ahoj3.10.2008 13:38:50
Tak ja nakonec zustala doma. Ance vstavala opet v 6:15 :( Dopoledne jsme to tu pofackovaly, dojely na nakup, obidek...a ted se ji uz hodinu snazim donutit ke spanku. Z vysilacky se neustale ozyva: "Mamčoooo, počéééém, hodná budu...doůůůů pošíííím". Ale ja se nedam. Driv jak ve 14h ji nevyndam. Uz jsem ji byla odzpivat snad vsechny pohadky, vykadila se, mliko mela...uz fakt nevim.
Ale zato tu mam krasne uklizeno, v troube plnene papriky, v pekarne se vrti chleba a na sporaku se tahne vyvar. Sem to ale hospodynka, co?! :D Jenik spinka (kdo by v tomhle pocasi nespal) a Standoch je ve skole. Luci, u nas je to s jidlem s Ani podobny. Nejvetsim sladkym hrichem je Chocapic (coko cerealie, ktere Standa snida a Ance je ma zakazany, obcas nejaky to lipo nebo gumovy medvidek. Ale snazim se vsech cokolad a bonbonu vyvarovat. Proste to doma neni, tak neni o cem diskutovat. Co Ance dostane od babicek apod., tak si odnese Standa k sobe do podkrovi a je klid. Ja to mam fakt presne tak, ze co neni doma, to se proste neji. Takze jestli si pubertak da nekde venku colu? Hranolky? Cokoladu (je na ni uchylnej)? Oka, ale doma pije vodu se stavou (a moc mu chutna), hranolky ani nevyzaduje (radeji br. kasi) a o cokoladu se popereme, kdyz je doma ;) Ale Ance a jeji vztah k parkum, to je na roman. Dneska rano mi zase objevila burta v lednici (dostala jsem na nej neskutecnou chut vcera pri nakupu) a uz tu behala, ze prej prosi, prosi parek...jenom malinko...budu hodna... Az mi ho v nestrezeny chvili stejne z lednice ukradla a nacpala si ho do chrtanu! |
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka | 45013 |
Ahoj3.10.2008 13:13:15
Ahojky kočky jak se vede? U nás strašný Tom se furt děsně vzteká a je protivný nechce sedět v kočáře a ani chodit jen se nosit pořád šílené a když ho nechci nést tak se vzteká šíleně jsem úplně na nervy máte to taky tak.
Akret taky mi to Tom dělá mjá slipky a klidně se pokadí a počůrá než by šel na nočník. Holky ještě mám jeden dotaz už několik dní mě bolí žaludek měla jsem i průjem a ted jen ta bolest břicha beru antikoncepci a menses jsem měla před 14 dny i přesto můžu být těhotná? Díky |
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: Kuk3.10.2008 11:16:11
Ahoj Miri!
Ty se doma fakt nenudis,ze? Rada se na PALMOVKU pridam,pokud mi do te doby do toho neco nevleze.jeste bych Ti pisla na mobil.Spava Ti Krysa jeste pres den? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.