Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: Ahojky3.10.2008 10:51:16
Luci,bud rada,ze Ti mala sladke nebasti,protoze to je fakt horor.Ja jsem se snazila Miu od toho taky "odradit",ale kdyz to vidi u Jasminky,tak to je docela slozite.Ale snazim se to krotit.
|
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: Ahojky3.10.2008 10:49:29
Dobre ranko,
Prazandy asi srazikuji na Palmovce,ne?? My jsme zatim doma,ale chystame se ven.Bud ted dopo nebo odpo.Mala mi posledni dobou nechce vubec spat.Mame to podobne jako u Kacky.Bud usne venku v golfkach (max.hodku) nebo nespi vubec a to je fakt peklo! Docela vycerpavajici,ale snad se zase mala umoudri a zacne spat jako driv. |
Lucinica+Terezka | 42215 |
Re: Ahojky3.10.2008 10:35:30
ahojky holky....pražandy asi srazíkují???? Ale i přes ten nečas se koukám je tu docela mrtvo.
K tomu jídlu naších prcků.....jak to tak čtu asi jsem macecha haha, ale mám pro to vysvětlení, naše Teja nejí žádné sladkosti a to jako doslova,nesní ani sladký piškot, nejí žádné sladké ostravačky atd....jen jogurty ty docela jdou, nesnáší sladké jídla, nejí sladké pečivo, nejí žádné bombony, no prostě nic, jen občas čokoládku kinder, kterou nekupují, ale ona třeba dostane, což je velmi zřídka. Za to jak vidí tyčinky nebo něco slanějšího tak letí a dlabe, jinak miluje všechno ovoce a zeleninu, takže přes den, když má mlsnu tak jí ovoce, ona jí spíš hlavní jídla a pak už jen zobe, pečivo má ráda rohlík a to nejlépe suchý, když má opravdu hlad jako, že vynechá třeba oběd...tak sní skoro celý...jinak tak max. půl. Miluje maso po mamince a sýry. Jsem za to moc ráda, že nemusím řešit, že jídelníček nemá zdravý, protože ona jí zdravějí než my s manželem, díky tomu,že má v jídelníčků denně ovoce i zeleninu, my dospělí to flákáme Tak si asi říkám....že možná díky tomu ten ekzém zatím nevypukl. Snad ani nevypukne. Jinak samozřejmě je mi jasné, že s druhým prckem je to složitější a taky je mi jasné,že jak Teri uvidí jak bude větší, že děti mlsají tak si asi taky dá....uvidíme. |
Zajdulka | 42924 |
Ahojky3.10.2008 10:23:48
Téda, taky je dneska ale mrtvo
My trčíme doma. Mě je už sice trochu líp, ale nějak mě Markéta vyčerpává |
possi+1 | 50414 |
Re: Fotky2.10.2008 23:32:17
HM, tak všude se už spí, tak já to taky balim a snad bude zítra malá spát a nakouknu...
|
possi+1 | 50414 |
Re: Fotky2.10.2008 23:03:42
Tak se připojuju k depkařkám srazíky závidím,občas mě fakt mrzí že nejsem z Prahy a jen doufám že vyjde ten narozeninový srazík abych vás zas viděla
Ad jídlo já jsem teď ráda že malá sní Brumíka a vypije Jupíka, hnus vím, ale nechce ted nic ani oblíbený polívky,takže dávám co sní snad to přežije bez úhony. |
possi+1 | 50414 |
Re: Fotky2.10.2008 22:58:03
Ahojky,tak jsem vyřídila maily´a jdu vás dočíst.
S.stále osciluje kolem 4O, zítra jdem na opakované náběry a moč, je to už 5.den, jsem z toho už mírně na nerva |
Jiřka+2 | 56442 |
Re: Fotky2.10.2008 21:50:34
Ketko, posílám do pravidelně do Schleckera,ale je to asi prašť jak uhod s DM,jsem s nima spokojená, vybereš si prodejnu, kde si to vyzvedneš, kvalita fajn.
Zítra budem na Palmovce cca od 11h Šíma zas ted začal chodit spát kolem 12h,nevim proč, se mu to najednou šouplo o 2-3 hodky zpět.Ale dávám ho spát kdy si řekne sám Burčák bych si taky dala, já byla na vinobraní letos jen jednou, ale víkend už asi máme zabitej Viki koukám pěknej frmol.Zas jdu za taťkou, papa |
Radus+V+J | 34821 |
Re: Fotky2.10.2008 21:39:14
ja to posilam bud do DM, tam se ti vyplati vic fotek, pac si uctuji cca 40 kc ze ti to poslou na prodejnu. nebo pak u fotaka, ktery je drazsi ale bez poplatku, jestli duverujes dmku tak asi tam
|
Ketka a Máťa | 54186 |
Fotky2.10.2008 21:22:56
Holky, které to tak děláte... prosím kde si necháváte vyvolávat fotky ? Dala jsem si práci, udělala soubor fotek na vyvolání a nechám vyvolat cca 50 fotek prcka, mně a Honzy a dám to Honzovi v albu k vánocům... jen bych to tedy potřebovala někde vyvolat... kam vy to on-line posíláte ? Vím, že to tak myslím dělá Jiřka ???
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.