Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
Re: co z jablek2.10.2008 20:02:06
Beezi, tak se nenech podzimem zdeptat a pojď o víkendu na Pražský hrad na vinobraní, na burčák, ať máš ten podzim trochu barevnější
|
Ketka a Máťa | 54186 |
Re: co z jablek2.10.2008 20:00:04
Beezi, co myslíš v jídle že by Pepča hlavně neměla ?
|
Zajdulka | 42924 |
Re: co z jablek2.10.2008 19:54:42
Beezi díky.
A propos, dnes jsem četla, že výběr stravy ovlivňuje atopický ekzém výrazně v 1. roce života, po 2. roce už nemá dietní opatření zásadní význam. Hlavní roli v tomto období hrají alergeny ze zevního prostředí a infekce |
Beezi,V+J | 27353 |
Re: co z jablek2.10.2008 19:46:31
Akret, co Beezin dort?
Jinak holky, dík za účast. Já vím, že ekzém není konec světa a že jsou mnohem horší věci. Jen mě to mrzí no. S tím jídlem si musím sebekriticky přiznat, že jsem to v poslední době trochu přestala řešit, rozhodně to u Pepi řeším mnohem míň, než v jejím věku u Vojty. Tak na to holt zas začnu dupat, to bude boj. Jinak zdravím depkařky - Luci, Zajdul, Didko, já s tím taky průběžně furt válčím, nějak mě letos ten podzim vzal. BUDE LÍÍÍÍP!!!! |
Ivaho | 75720 |
Re: co z jablek2.10.2008 19:21:22
Ahoj holky, jdu jen na skok. Mluvila jsem dneska s Ber, mám Vás všechny pozdravovat a kdybyste měly čas v neděli, tak že byste se za ní mohly stavit. (i v podvečer)
Jinak z tšch jablek je dobrá buchta s piškotama. Rozvaří se jablka 2 deckama vody, přidá vanilk. pudink, osladí. Na dno nádoby se vyskládají piškoty, vrstva jabl. hmoty, piškoty, jabl. hmota. Přesný poměr bude na mmb. |
Akret+Linda12/06+Mikuláš09/09 | 5950 |
co z jablek2.10.2008 18:56:38
Holky, poradte co udelat z jablek krome strudlu a zemlovky. Mam jich tu hafo od taty a nevim co s tim
|
Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
Re: :-)2.10.2008 18:22:30
ahojky,
jsem ráno zmizela jak pára nad hrncem, letěla jsem na narozeninovou oslavu, uspořádaly jsme to dětičkám (z plavání) na Smíchově v tom Café Cirkus a bylo to super už jsem si tam zamluvily termín na vánoční besídku Beezi, ekzém je mi líto, to musí být fakt k nas.ání, že i přes všechna možná "opratření" ho má Pepča taky Didi, takový nálady nenálady znám, tak ať jsou brzo pryč a já zítra Palmovku určitě ne, jedu do Letňan na ten veletr hraček, no možná bych se tam zastavila cestou domů na kafíčko, ale to už tam stejně asi nebudete, co? |
Jiřka+2 | 56442 |
Re: :-)2.10.2008 17:27:15
A ještě něco jsem chtěla - zítra půjdem zas na Palmovku, kdyby měl někdo zájem dorazit taky
|
Jiřka+2 | 56442 |
Re: :-)2.10.2008 17:15:39
Zajdulko ty se z toho taky brzo dostan, Luci super, že ségra se zlepšuje a už víc nevim..jdu spáchat nějakou podzimní výzdobu z toho co sme po cestě natrhaly a nasbíraly.
Jo a v Tescu mají akci na Huggies |
Jiřka+2 | 56442 |
Re: :-)2.10.2008 17:13:18
Ahóój, už jsme zase doma, děsně tam fouká,ale jak je všechno krásně zbarvený, tak mě to dneska uplně dojaloVůbec jsem nějaká naměkko..
Marodům přeju at jsou v pořádku, Šíma už je dobrej, já mám rýmu pořád,v krku taky sem tam něco cítím,ale už to nějak neřeším Didko určitě by ti pomohlo zajít večer někam s holkama nebo tak něco,až bude Kája večer doma, aspon na mě toto funguje spolehlivě Terko my normálně ven chodíme,ale my ani v létě moc často nechodili na pískoviště,ale spíš na motorku a na hrad, takovej prolejzací, tam se Šíma vyblbne spíš. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.