Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Akret+Linda12/06+Mikuláš09/09 | 5950 |
Re: :-)2.10.2008 16:37:48
Gigo, drzim palce, at je malej nezbeda brzy ok!
Beezi, neves hlavu. Ekzem ma dneska hafo deti, ale v dospelosti to mizi. To bude dobry. Didi, depka je obcas normalka, to prejde. Udelej si nejakou radost. Ja cely den peru a musim jeste uklizet, ale to do zitra pocka ;-) Zkusila jsem dneska Linde dat kalhotky - za pul hodiny se 3x pocurala, odpoledne pokadila.......ona furt cura, je to mozny. Vzdycky aspon trosicku, ale desne casto. A kadit do nocniku i na zachod odmita a radeji se pokadi. Tak ja nevim. Co delate s prckama v tomhle hnus pocasi? Chodite ven? Na hriste? Treba na pisek jeste? |
Ketka a Máťa | 54186 |
Re: :-)2.10.2008 16:27:06
Didko, hlavu vzhůru... myslím, že každý máme období, které nestojí za nic... ono to zase přejde... může to být i tou plískanicí, na každého působí něco jiného... tak se koukej usmívat, to ti totiž sluší nejvíce :)
|
Zajdulka | 42924 |
Re: :-)2.10.2008 16:22:55
Ketko u nás taky tak :-( Sice už to není tak hrozné jako v kojeneckém věku, ale opruz je to pořád :-(
Beezi, tak ať se to Pepče moc nerozjede |
Ketka a Máťa | 54186 |
Re: :-)2.10.2008 16:20:06
Beezi, to ja na po*rání !!!!!!!!!!! sorry za vulgaritu, ale já ten po*raný ekzém, úplně nesnáším !!!!!!! Připadám si jako mazač obecný, pořád abych něco hlídala, po každým bazéně se osype... no prostě paráda... :( ale to asi Beezi zná.... tak hele upřímnou soustrast...
|
Lucinica+Terezka | 42215 |
Re: :-)2.10.2008 14:34:38
ahojky holky, jdu jen v rychlosti pozdravit a přečíst jak se kdo máte......občas čtu, ale nemám sílu psát. Po pravdě jsem docela hotová z té ségry, aniž bych si to připouštěla tak to na mě docela padá a tělo mám jako bych denně skládala uhlí rukama, nevím proč, prostě jsem celkově oslabená a možná i to počasí, takže Didko chápu i tebe.
Gigo tobě přejí hodně sil, máš to těžké a opravdu je toho moc a obdivují jak to vše zvládáš, fakt klobou dolů, jen silným lidem osud nakládá takové překážky....ty slabší by to zlomilo, holka drž se a děti ať jsou všechny ok a vám všem se krásně bydlí a už bez pádů a jiných překvapení. Beez s tím ekzémem je to blbé, ale dá se trošku eliminovat tím jídlem atd..však sama to víš, tak snad se jí to uklidní a bude to mít jen občas při oslabené imunitě, já na to trpím od děcka, je to o 100% lepší než kdysi, ale momentálně mám trošku na ruce spíš suché popraskané místo, ale při mytí nádobí...je to opruz. Teri zatím nic takového nemá, ale ty tendence tam teda sledují....tak uvidíme kdy to vypukne u nás, vím, že jsou daleko horší věci tak s tímto se dá poprat i když není to příjemné. Vítám doma dovolenkařky a závidím ten odpočinek a tu energií po dovči, u nás to mělo chvilkový efekt....jen dva dny dokud nepřišla ta šílená nehoda a stím spojený stres. Dnes jedu za ségrou, vezu jí obídek a jedu jí potěšit, ona je moc šikovná na kontrole dopadla velmi dobře a dokonce už mě stříhala ....mám trochu změnu délky vlasů |
Zuzi - 10/06 a 10/10 | 45954 |
Re: :-)2.10.2008 14:13:55
ach jo s tema ekzemama, to je svinstvo, ja mela od 2let do 16 a taky mam pokoj, tuky tuk, ale o mladeho se bojim uplne stejne, treba prevladnou zdrave tatovy geny.
Miri, ja bych za tebou jela jedine v pripade, ze bych ti tam s necim pomohla, jinak si myslim, ze potrebujes klid a ne takovy najezd, spis to byla opetovna nabidka. Ja mam takovou ulidobou cetu ve Zline, kdyz jsem tu lezela s brichem, tak dojely segry, umyly mi okna dodelaly nejake veci co jsem nestihla, vyzehlily atd. myslim, ze kdyz jste se nastehovali neco takoveho by se tam taky naslo, ne? , ale hlavne aby ses citila dobre a byla v pohode |
Beezi,V+J | 27353 |
Re: :-)2.10.2008 13:42:32
Miri, začalo to pod plenkou, myslela jsem, že je to třeba jen ze zapaření. Jenže pak se to objevilo i v podpaží, v loketní jamce, dneska už i na bříšku a z těch ložisek se to šíří. Po Zyrteku (dávám třetí den) se jí to zmírnilo, tolik to nesvědí a není to tak výrazné. Ale obsypává se pořád dál.
U Vojty to začalo zhruba ve stejném věku (trochu dřív), právě po ošklivé reakci na to MMR očkování. Měl to ale trochu jiného charakteru, vypadalo to jinak. Pomáhají mu především pobyty u moře, tak doufám, že na Pepču to časem bude působit taky. U Pepči podle doktorky pravděpodobně byla spouštěčem nějaká lehčí viroza, která se o ni pokouší. Doktorka jí koukala do krku, má ho zarudlý a oteklý. Jinak ale žádné projevy nemá - nekašle, nemá rýmu, teplotu nic. Takže prostě tělíčko asi úspěšně bojuje s virozou, ale přitom se oslabila imunita někde jinde a spustil se ekzém. |
didka+Pája06+Viki09 | 18197 |
Re: :-)2.10.2008 13:25:09
ahojky, holky já jsem nejak s náladou v prdeli a nevim co mi je a co delat.. na nic nemam naladu, jen bych spala.. je to mozný že je to pocasím?
Beezi,ekzem mne mrzi, to je neprijemny.. kor když vím jak jsis dávala u pepci furt pozor.. ono ale asi nejde poprit genet.dispozice a podobne, s tým nic nenadelas.. malou útěchou muze byt to, že se z toho dá vyrůst -jsem zivým příkladem.. držte se! Gigo, já taky ráda dorazím, až se bude dát, a hlavně si na naás klidně vymysli nejakou práci, co potřebujes pomoct, když nás bude víc, děti se zabaví a my můžem daco udelat, co bude potřeba a místo v autě taky pro někoho mám |
Beezi,V+J | 27353 |
Re: Akret2.10.2008 12:33:30
Hezké poledne,
zdravím dovolenkářky doma a marodům přeju, ať jsou z toho brzy venku. Gigo, jak je u vás? S pondělkem počítám. Jinak já dnes strávila s malou dopoledne u doktorky a mám doma dalšího potvrzeného ekzematika. Jako, že bych z toho byla v šoku, to nejsem. Ale pořád jsem doufala, že když Pepi byla od narození ušetřena různých léků (ATB nikdy neměla), když řeším stravu, kojení atd., tak by ji to mohlo minout. Neminulo, no. Jediné pozitivní na tom je, že se díky tomu opět odsunulo to debilní MMR očkování, které jsme měly naplánované na příští týden. Ad hromadná panika ze žloutenky - v čekárně naší pediatry visí ohromná cedule ve smyslu, ať lidi neblbnou, že to žádná epidemie není, v Praze je dosud nakažených opravdu jen pár dětí, zbytek jsou dospělí. Jsem fakt moc ráda, že je ta naše doktorka normální. Kurva fix, zas to sem nejde vkládat... |
Zuzi - 10/06 a 10/10 | 45954 |
Re: Akret2.10.2008 10:33:35
ahoj,
Teru vitam te doma i na rodine Gigo, je mi hrozne lito co se stalo Krystofovi, ty schody to je taky muj zly sen, zrovna pred chvilkou mi na ne zase lezl:-( Snad uz bude vsechno dobre. Nechces nekdy obveselit navstevou pražand, treba i brigadni na vypomoc? mam kdyz tak volne jedno misto v aute pro mamku a jedno dite Na pondeli tedy objednavam stul pro 10 a bud se jeste nekdo prida a nebo zustanou 3 mista volne, co? a na 19:30 6.10. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.