Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zajdulka | 42924 |
Re: Akret2.10.2008 10:08:38
Já ;-) Mám taky angínu a ATB. Ale snad se do operace zvládnu dát do pořádku.
|
Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
Re: ahoj holky2.10.2008 9:07:27
ahojky,
zdravím oba navrátilce, super, že jste si to užily Zuzi, já s pondělkem počítám Akret, novinky tady žádné, jo vlastně Em je těhotná, ale teď nevím v jakém týdnu Anička od Ber je po operaci a Giga se včera vrátila z nemocnice s Kryštofem, spadl, má na hlavě "skobu" a možná naprasklou lebku takže se tu vlastně docela dělo |
didka+Pája06+Viki09 | 18197 |
Re: ahoj holky2.10.2008 9:00:51
akretko, vítej doma, teším se na fotky
prima že to vyšlo! |
didka+Pája06+Viki09 | 18197 |
Re: ahoj holky2.10.2008 8:59:57
ahojky, já jen v rychlosti, jsem trochu bez nálady tak tu asi moc nebudu...
Zuzi, na pondelni dýchánek jsem se hlásila, taky prosím, jen zatím nemám jisté hlídání, ale počítejte se mnou, já to hlídání stejně budu vedet najisto az v pondeli kolem poledne.. díky |
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Re: Navratilec zdravi!2.10.2008 8:45:13
Akret,tak to je super,ze se Vam libilo a ze jste si to uzili! Uz tady byla po Tobe shanka.
|
Akret+Linda12/06+Mikuláš09/09 | 5950 |
Navratilec zdravi!2.10.2008 8:31:49
Ahoj vsichni!
Tak jsme doma z dovci. Dorazili jsme uz vcera, ale letelo se v noci, takze doma jsme byli v pul sesty rano, dost masakr, vecerejsek jsme se snazili nejak probrat Dovca byla super paradni, vubec se nam nechtelo domu. Linde se tam taky moc libilo, more se ji zalibilo hned na poprve a pak nesla z vody dostat. Mela tam i dalsi dve deti stejneho veku, tak spolu radily. Vsechno probehlo v pohode a skvele, byli jsme fakt spokojeny. Ovsem tady ta zima, to je neco. Se od vcera klepu jak ratlik. Teda jediny me zahriva jak tu litam a vybaluju, uklizim, peru atd. Nejaky novinky? Tehule? Nejblizsi srazy? Narozeninova oslava? |
Zuzi - 10/06 a 10/10 | 45954 |
ahoj holky1.10.2008 21:51:06
my jsme uz doma ze Zlina, bylo tam krasne a fakt velka pohoda.
Akret se uz vraci od more a taky znela velmi stastne a spokojene) ad pondelni sedanek v Charlestonu, kolik mam teda objednat mist? dam to asi na 19:30, co? a zatim mam nahlasene: Jira, Bezzi, ja, Ketka i Cada rikaly, ze jim to bude vyhovovat, ale nevim jestli se jeste neco nezmenilo. Jdu se pomalu koupat a s knihou do postele, ahoj, zitra vas doctu |
Radus+V+J | 34821 |
Re: Viki1.10.2008 20:12:19
no LIbi, vim, ze je to nefer, ale asi bych pro klid duse vzala bundicku zpet, urcite se proda jine zajemkyni, ktera z ni bude nadsena! nez se s ni hadat pak po hodnocenich, i takovy pripad jsme meli, ale nakonec se vyresil tedy ke spokojenosti obou stran, drzim palce!
fakt tu nikdo neni, me honi mlsna, na zitra jsem upekla sekanou, takze si jeste asi zakrojim |
Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
Viki1.10.2008 20:09:06
me se tohle jeste nikdy nestalo,tak nevim mam delat.Ale napsala jsem ji,ze nevidim duvod,penizky vracet,kdyz jsem ji vse popsala.Ona namitla,ze bundicka nevypada jako nova.Po cca 4 mesicich noseni Miou bunda vypadala fakt jako nova,neznicena.tak nevim,co se dotycne pani nelibilo:(
Kde jste kdoooooooo??? |
Radus+V+J | 34821 |
Re: :-)1.10.2008 20:00:00
Libi na vraceni penez podle me nema pravo, vse bylo uvedeno. ja osobne bych asi nevratila, (kdyz bych prodavala jen veci po malem) kor po nejakych neshodach je videt, ze je to nejaka slepice. ale na mmb mame se segrou preci jen urcite clenstvi, segra je klidas a zakaznice jsou spokojeni, tak bychom ji to v nasem pripade vzaly zpet, ale napsala bych ji to do hodnoceni.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.