Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kvítko a dva poklady | 47601 |
Re: Kdo je na kolotoči?6.10.2008 15:04:33
U nas se taky chrni tak nakukuju
Mellie, tobe to slusi. Jste s tema briskama strasny, hned me to bere ;-) ;-) Hadanky neodhalim, ale Rosie bych poznala a z Jani bych udelala barunku;-) Jenze pozde... Jo a Barunka opet naaadherna princezna! Co jsem to jeste chtela...??? |
mellie | 63939 |
Re: Kdo je na kolotoči?6.10.2008 15:03:21
Jani a můžu se zeptat co za matiku to je? Je to taky tak trochu můj obor... (omlouvám se ostatním, jestli už to vědí).
|
Martina, 07, 10 | 42149 |
Re: Kdo je na kolotoči?6.10.2008 15:00:28
Mellie - ja vim, ze to muselo bejt hnusny, ale ja se pri cteni pobavila~
My nastesti mame psa jenom u babicky, takze podobny rambajz u nas nehrozi, ale i tak uz nejakou dobu hledam 2 poklicky a nemuzu prijit na to, kam je ten nas lupic ukryl A jakeho mate psa? |
K+M | 52747 |
Re: :-)6.10.2008 15:00:08
tak já zjistila,že mám koš plný neposkládaného spodního prádla a s ponažkama....tak skládám a třídím čí je co....
a už slyším jak malá piští..no jo brácha ji zlobí .... ..Mellie mně je 32 |
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 | 39193 |
Re: Kdo je na kolotoči?6.10.2008 15:00:00
Tak Barunka právě dokreslila a jdeme si zahrát karty a já pak se jdu chystat neb jedu na matiku, tak musím nažhavit závity :) tak hezké odpoledne
|
mellie | 63939 |
Re: Kdo je na kolotoči?6.10.2008 14:54:31
Je Martino s tím bráněním svého osobního volna jsem na tom stejně. Dneska mi ho pokazil pes, vytáhl si kaši, rozkousal krabici a kaši roznosil po obýváku (když jsme byly pryč). Takže jsem škrabkou na sklokeramickou desku škrábala dlaždičky (psí sliz s instantní kaší je neuvěřitelný lepidlo) a pracím vysavačem řešila koberec...
Katy my máme zatím ještě Krtka. K Dádě se snad propracujeme časem... Ale Krtek je hroznej hit, takže jeho sledování musím dost omezovat. Baru u něj vydrží v transu sedět třeba dvě hodiny. Když jí byl rok, zkoušela jsem jí naučit nějaké znakování, nechtěla dělat nic, jen "pusť mi na DVD krtka" dělala hned Jo a bude mi 31. Jo a taky obdivuju lidi, co pletou a šijou. Já jsem na to tak zoufale levá... Naštěstí (nebo možná trochu naneštěstí) to u nás vyvažuje tchýně, která plete a šije pořád. |
K+M | 52747 |
Re: :-)6.10.2008 14:53:45
u nás neprší.....tak jsem právě pověsila ven prádlo
došel Domes...takže polední siesta mi končí |
Rosie | 32224 |
:-)6.10.2008 14:50:58
U nás se taky nespí, KRistýnka se před chvílí objevila v obýváku celá vysmátá. PRoběhl pokus o posazení na nočník - vydržela na něm celou půlminutku. Za chvíli dorazí Eliška. Ven nepůjdeme, neb leje jak z konve.
Jak měl Ondra v sobotu teploty, tak včera už nic, jen rýma. Dnes byl ve škole, ale do družiny ho tento týden nedám, je pořád nastydlý.... asi jednodenní horečka či co. |
Rosie | 32224 |
:-)6.10.2008 14:50:35
U nás se taky nespí, KRistýnka se před chvílí objevila v obýváku celá vysmátá. PRoběhl pokus o posazení na nočník - vydržela na něm celou půlminutku. Za chvíli dorazí Eliška. Ven nepůjdeme, neb leje jak z konve.
Jak měl Ondra v sobotu teploty, tak včera už nic, jen rýma. Dnes byl ve škole, ale do družiny ho tento týden nedám, je pořád nastydlý.... asi jednodenní horečka či co. |
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 | 39193 |
Re: Kdo je na kolotoči?6.10.2008 14:48:21
Mellie, teda Tobě to sluší, u nás se spí, tedy Vašík. BArunka neusnula, Vašík usnul dneska hodně pozdě. Barunka tu vedle mě píše Ježiškovi, prý by chtěla stromeček hodně veliký a na otázku jestli by chtěla nějaké dárky a co, tak dárky by chtěla, ale neví, co tam bude. Hm, tak jsem se nic nedozvěděla :)
Rosie bych taky poznala, ale byla jsem zrovna v kuchyni, kde Barunka nepozorovaně proklouzla z pokojíčka, místo aby spala a rozbila zapékací misku, protože chtěla brambory. Měla jich plnou pusu a říkala, maminko promin, já jsem nechtěla. Tak jsem jí ani vynadat nemohla. Naštěstí se nepořezala, stála vzorně vedle A jinak Rosie, jsi fakt šikulka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.