| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 4342  [Dalších 4172 >>]
Kvítko a dva poklady 47601

Re: Kdo je na kolotoči?

6.10.2008 15:04:33
U nas se taky chrni tak nakukuju:-)

Mellie, tobe to slusi. Jste s tema briskama strasny, hned me to bere ;-) :-) ;-)

Hadanky neodhalim, ale Rosie bych poznala a z Jani bych udelala barunku;-) Jenze pozde... Jo a Barunka opet naaadherna princezna!

Co jsem to jeste chtela...???
mellie 63939

6.10.2008 15:03:21
Jani a můžu se zeptat co za matiku to je? Je to taky tak trochu můj obor... (omlouvám se ostatním, jestli už to vědí).
Martina, 07, 10 42149

6.10.2008 15:00:28
Mellie - ja vim, ze to muselo bejt hnusny, ale ja se pri cteni pobavila~:-D~
My nastesti mame psa jenom u babicky, takze podobny rambajz u nas nehrozi, ale i tak uz nejakou dobu hledam 2 poklicky a nemuzu prijit na to, kam je ten nas lupic ukryl~;)

A jakeho mate psa?
K+M 52747

Re: :-)

6.10.2008 15:00:08
tak já zjistila,že mám koš plný neposkládaného spodního prádla a s ponažkama~:(....tak skládám a třídím čí je co....

a už slyším jak malá piští..no jo brácha ji zlobí ~k~ ....

..Mellie mně je 32~g~
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193

6.10.2008 15:00:00
Tak Barunka právě dokreslila a jdeme si zahrát karty a já pak se jdu chystat neb jedu na matiku, tak musím nažhavit závity :) tak hezké odpoledne ~s~
mellie 63939

6.10.2008 14:54:31
Je Martino s tím bráněním svého osobního volna jsem na tom stejně. Dneska mi ho pokazil pes, vytáhl si kaši, rozkousal krabici a kaši roznosil po obýváku (když jsme byly pryč). Takže jsem škrabkou na sklokeramickou desku škrábala dlaždičky (psí sliz s instantní kaší je neuvěřitelný lepidlo) a pracím vysavačem řešila koberec... ~:(

Katy my máme zatím ještě Krtka. K Dádě se snad propracujeme časem... Ale Krtek je hroznej hit, takže jeho sledování musím dost omezovat. Baru u něj vydrží v transu sedět třeba dvě hodiny. Když jí byl rok, zkoušela jsem jí naučit nějaké znakování, nechtěla dělat nic, jen "pusť mi na DVD krtka" dělala hned ~:-D Jo a bude mi 31.

Jo a taky obdivuju lidi, co pletou a šijou. Já jsem na to tak zoufale levá... Naštěstí (nebo možná trochu naneštěstí) to u nás vyvažuje tchýně, která plete a šije pořád. R^
K+M 52747

Re: :-)

6.10.2008 14:53:45
u nás neprší.....tak jsem právě pověsila ven prádlo

došel Domes...takže polední siesta mi končí~:-D
Rosie 32224

:-)

6.10.2008 14:50:58
U nás se taky nespí, KRistýnka se před chvílí objevila v obýváku celá vysmátá. PRoběhl pokus o posazení na nočník - vydržela na něm celou půlminutku~:-D. Za chvíli dorazí Eliška. Ven nepůjdeme, neb leje jak z konve.

Jak měl Ondra v sobotu teploty, tak včera už nic, jen rýma. Dnes byl ve škole, ale do družiny ho tento týden nedám, je pořád nastydlý.... asi jednodenní horečka či co.
Rosie 32224

:-)

6.10.2008 14:50:35
U nás se taky nespí, KRistýnka se před chvílí objevila v obýváku celá vysmátá. PRoběhl pokus o posazení na nočník - vydržela na něm celou půlminutku~:-D. Za chvíli dorazí Eliška. Ven nepůjdeme, neb leje jak z konve.

Jak měl Ondra v sobotu teploty, tak včera už nic, jen rýma. Dnes byl ve škole, ale do družiny ho tento týden nedám, je pořád nastydlý.... asi jednodenní horečka či co.
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193

6.10.2008 14:48:21
Mellie, teda Tobě to sluší, u nás se spí, tedy Vašík. BArunka neusnula, Vašík usnul dneska hodně pozdě. Barunka tu vedle mě píše Ježiškovi, prý by chtěla stromeček hodně veliký a na otázku jestli by chtěla nějaké dárky a co, tak dárky by chtěla, ale neví, co tam bude. Hm, tak jsem se nic nedozvěděla :)
Rosie bych taky poznala, ale byla jsem zrovna v kuchyni, kde Barunka nepozorovaně proklouzla z pokojíčka, místo aby spala a rozbila zapékací misku, protože chtěla brambory. Měla jich plnou pusu a říkala, maminko promin, já jsem nechtěla. Tak jsem jí ani vynadat nemohla. Naštěstí se nepořezala, stála vzorně vedle~s~
A jinak Rosie, jsi fakt šikulka R^
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 4342  [Dalších 4172 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.