Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Martina, 07, 10 | 42149 |
Par fotek ze Syltu :-)6.10.2008 13:46:54
A jak jsem vcera slibila, tak vam sem dam par foto z nasi mini dovoleny
Plaz, kterou jsme ale bohuzel nevyuzili Obdobi vzdoru se nas netyka Tady jsme bydleli - P tomu rika "Psycho Haus" Pred nadrazim jsou obri cestujici |
albra | 46327 |
Leháro v trávě6.10.2008 13:36:08
|
K+M | 52747 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:34:07
já zapoměla na princeznu Barunku...ta má tak krásné vlásky
|
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:33:11
Simi, ty si taky uzivas, co Tak hlavne, at je vsechno v poradku!!!
Ale se srdickem fakt neni sranda, nech se radsi poradne proklepnout. Jenom ten psychiatr mi tam nejak nepasuje, neni to zase jenom zpusob, jak docilit "body" |
Myslík+V07+V09 | 50092 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:32:21
holky, na nikoho jsem nezanevrela, ale zadala jsem info jen z denicku, diskusi bud nestiham, nebo zrovna letim neco udelat a pak uz na to samo zapomenu a taky casto ctu diskusi na jinym pc, kde tabulku nemam... tak radsi do denicku priste nebo mne na maila
Albro, bud v klidu, my si tedy radi prohlizime knizky, ale jak ho necham chvili o samote, tak jim zacne hryzat hrbety. A to se fakt rozcilim, tak jsem je spravila a uklidila a ukazujeme jen spolu, jinak by byly jako trhaci kalendar. Posledni dobou mame cteci a ukazovaci pulhodinku ve vane, dopoledne jsme venku, pak varim, pak spi, pak jdeme ven a az v te vane je na to chvilku cas. Pred spanim zacim nectu, jsem rada, ze usina sam. A tanecni a hudebni aktivity nas taky moc neberou, bere ho jen knizka, ktera umi zvuky sanitky, hasicu, popelaru a traktoru jsme jaksi jednostranne jezedacky zamereni |
K+M | 52747 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:32:21
děkuji všem za Moničku
Albři...nemá dnes Štěpánek narozky,Pokud jo tak vše nej a hodně zdravíčka kafé mám na stole,malá spí...dopoledne jsem byla u kámošky co má o 6týdnů mladšího prcka...prcci si pohráli a my pokecaly |
B-u-f-y,Neli07 a Niki10 | 50184 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:31:32
Ahojky všem.
Tak Nelča ještě spí, udělala sem si kávu a ještě chvilku relaxuju. Moc děkujeme za pochvalu videa, Nelča už to umí hrozně dlouho ale teprve před časem se naučila hned neběžet ke kameře. No a pak taky chvilku než sem to sem vložila. Ještě mám jedno jak s neteří telefonujou ve vaně čertům ale to nevím kdy vložím. Nějak není čas. Pořád mám brigošku nebo sem na stavbě. Nela je o víkendech po babičkách a já makám jako šroub. Hádanka - Leontínka? Jani - Barča je opravdu kóča, ale vždyt má hezký rodiče tak nemá být škaredá po kom že? No a my zdravíčko nepošleme protože nám stále a stále nepřebývá. Ve čtvrtek máme jít k dr. tak to asi ještě stornuji, protože Nelča není ještě fit. No a něco sem ještě chtěla a už nevím co. Pro změnu. |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:31:20
Jo a Mimiku, ja se ptala, kam jezdite, jestli nahodou ne az k nam, ze bysme mohly udelat srazik ) ) )
Tak Regensburg neznam, ale kousek za Norimberkem je outlet Adidasu a maji tam dobry ceny i vyber. My jsme tam poridili boty nebo bezeckou thermo bundu za ca 1000 Kc Tak kdybyste si priste chteli udelat zajizdku, nevim, jestli jezdite pres Rozvadov, tak napisu, kde to je |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:27:43
Tak u nas se spi a kaficko mam na stole - kdo se pridate?
A vy mate ta krasny holcicky Jak to delate? Sbiram tipy na pristi rok Vsechno za ten skoro tyden docitat nestihnu, jen jsem to prolitla a videla jsem, ze je tu nova maminka - tak vitej - ja jsem tu byla "nejmladsi", tak uz nejsem Katy, uplne koukam, jak Monicka hezky sedi, to by u nas fakt nehrozilo, nas pracant musi porad neco tlacit nebo posouvat. Obavam se, ze by tlacil i ten kolotoc s detma Jani, cetla jsem, co jsi napsala ohledne te detske doktorky a je mi z toho Me prijde, ze se Ti pediatri jenom predhaneji, kdo najde vic "chyb" u deti a misto, aby se snazili nestresovat, tak timhle jenom rodice vynervujou. Ja mela "stesti" hned po porodu, ze jsem narazila na opilou doktorku! Byla jsem z toho tak v soku a porad si rikala, ze si neco namlouvam, ze jsem ji nechala Jendu prohlidnout, dneska je mi z toho zle, kdyz si predstavim, ze mu mohla klidne neco udelat. Psala jsem pak stiznost na Svaz pediatru a co myslite - do dnesniho dne neprisla zadna odpoved a pani doktorka ma ordinaci vesele dal Tak jsem se rozepsala, ale jak jsem si na ni vzpomnela, tak mi to zase hnulo zluci |
albra | 46327 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 13:24:27
Jé,po sušičce taky prahnu.
Holky,moc pěkný fotečky a Nelinky video...zírám,je šikovná.Má´tu nic nebaví:-(Vzteká se,na nočník nechce a učit se nebo číst knížky taky ne.Ach jo. Misko,ty jsi na mě zanevřela?Naše míry z roku a půl:11300g a 87cm.Díky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.