Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 12:19:10
Ahoj holky. :)
Taky máme sušičku a už si to bez ní neumím představit. Máme AEG. Teď mám starost s Leontinkou, rozhodla se být bez plen, ale stresuje ji kakání. Hlásí, že bude kakat, ukazuje na záchod, ale hned utíká pryč, plenu nechce a pláče. To graduje, ve finále má téměř hysterák, bolí jí bříško a pak bobek někde vypadne a ona je z toho úplně vystresovaná. Vůbec nevím co s tím. :( |
Hádanka 03/07 | 67564 |
Kdo je na kolotoči?6.10.2008 12:14:47
|
vevelen + Matěj 26.3. 07 | 70855 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 12:04:38
Zdravím po víkendu.
Ráchelka je krásná v těch šatičkách, moc jí to sluší. Monča je šikulka, že se takhle krásně drží, myslím,že by Matík tam také nevydržel sedět. Barunce přejeme brzké uzdravení a opravdu ta flinta, co psala Miška, bude potřeba. Jojo, my máme sušičku:LG na 7 kg prádla a jsem s ní moc spokojená. Jediné, co žehlím jsou DH košile a trika do práce. Jinak všechno vždycky po ukončení programu složím a dám do skříně. Je to sice žrout peněz, ale přesně v bytě mít několikero sušáků - děkuji, nemusím. Kdybys chtěla více info, tak mi písni na ICQ anebo na mail. |
simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 11:56:24
nene, tchánovci jsou super, pravda, že radí, kudy chodí, ale třeba je malá zase u nich, a odpoledne jdeme na preventivku k zubařce. na malou jsou hodní, podstrkují ji, a jak se vždycky malá vrací od nich domů, tak je vysmátá a vyradostněná, až žárlím :)) nevím, od čeho by to mohlo být, moje dr si ráda hraje na psychologa sama, a ráda takhle pitvá lidi :) ale já bych stejně nikam nešla, nemám chuť se někomu svěřovat, ještě k tomu cizímu. tak doufám, že mám jen špatné hormony :) uff, to jsem teda hnusná :)) jdu si dát kafe, dáte si někdo se mnou?
|
Myslík+V07+V09 | 50092 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 11:46:51
Monis je zlaticko, jak hezky haca my tohle taky zkusili o pouti, ale Vasik mel furt tendence slezat
Jani, uz ma DH flintu? budete ji fakt potrebovat, to ani neni mozny, jak je ta Vase holka krasna at je brzo zdrava! Simi, proc doporucenku k psychologovi? Myslis, ze to mas od nervu? I kdyz, s tou tvoji rodinou se obcas nedivim vedi o tom? meli by te trosku setrit |
Re: Hezké ráno6.10.2008 11:38:36
Jé a víte co? Mám jednoho velmi velmi obloíbeného spisovatele, a on už nežije, umřel před pěti lety, tak jsem našla jeho dceru, kterou ve svých knihách hodně zmiňuje, a ona mi teď napsala zpět, já jsem tááák ráda! Řekla, že zkusí, aby se jeho knížek přeložilo více do češtiny, protože tady je jich málo. Hned mám lepší náladu :))))
|
Re: Hezké ráno6.10.2008 10:28:29
Jé vy tu máte pěkné fotečky!
Dnes jsem byla konečně u dr předat výsledky, a dostala jsem doporučenku na endikronologii, tak další běhání. Naměřila mi v klidu tep, a to jsem byla vysmátá a seděla jsem v čekárně tak 15 minut, takže jsem byla v klidu, a měla jsem 140 tepú za minutu. Tak doufámk, že to je nějakými hormony, protože bych dostala asi od dr doporučenku k psychologovi a tam bych nechtěla jít. Já jsem na srdíčkem mávla rukou, a ona že to není žádná sranda, že srdíčko už je unavená, a že mám malou holčičku, ať na to myslím. chjoo.. |
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 | 39193 |
a tady jedna dnešní fotka6.10.2008 10:04:58
|
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 | 39193 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 9:30:49
Ahoj holky, zdravím po víkendu, nějak nic nestíhám.
Včera jsem šla spát o půlnoci, dodělala jsem konečně němčinu a poslala, tak teď jen doufám, že to budu mít v pořádku a uzná mi to. Ráno jsem vzhůru od půl šesté, tak mě slušně bolí hlava, tak si jdu dát kafe. Barunku mám doma, má šílenou rýmu a začíná kašlat, tak jí necháme dva dny doma a uvidí se. Osobně si myslím, podle toho kašle, co měla v půl šesté ráno, že bude doma celý týden. A to jedu v pátek do školy. No uvidíme. A co je tady nového? Omlouvám se, ale dočítat nestíhám a asi dlouho stíhat nebudu. Nějak mě ta škola dává zabrat :) Je to náročně hlavně na čas, ten mi chybí. Dneska jedu zase odpoledne na matiku, tak jsem ještě včera dělala něco z matiky. Zahlédla jsem fotky Moničky, paráda. Tak jste si to užili. Jinak Vám můžu říct, ohledně té naší doktorky, že normálně ted pořád řeším, jestli ten Vašík slyší. O víkendu jsme to tu zkoumali s DH, no slyší, ale jen když chce, to jsme vydedukovali :) a víc nevím. |
K+M | 52747 |
Re: Hezké ráno6.10.2008 9:11:23
přeji taky
počasí vypadá slibněže by konečně to babí léto doufám,že nejsou žádní marúdci po víkendu vkládám jednu kolotočovou fotečku |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.