| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 4342  [Dalších 4102 >>]
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Hezké ráno

6.10.2008 12:19:10
Ahoj holky. :)
Taky máme sušičku a už si to bez ní neumím představit.~;) Máme AEG.

Teď mám starost s Leontinkou, rozhodla se být bez plen, ale stresuje ji kakání. Hlásí, že bude kakat, ukazuje na záchod, ale hned utíká pryč, plenu nechce a pláče. To graduje, ve finále má téměř hysterák, bolí jí bříško a pak bobek někde vypadne a ona je z toho úplně vystresovaná. Vůbec nevím co s tím. :(
Hádanka 03/07 67564

Kdo je na kolotoči?

6.10.2008 12:14:47
vevelen + Matěj 26.3. 07 70855

6.10.2008 12:04:38
Zdravím po víkendu.
Ráchelka je krásná v těch šatičkách, moc jí to sluší. R^
Monča je šikulka, že se takhle krásně drží, myslím,že by Matík tam také nevydržel sedět.
Barunce přejeme brzké uzdravení a opravdu ta flinta, co psala Miška, bude potřeba. ~k~
Jojo, my máme sušičku:LG na 7 kg prádla a jsem s ní moc spokojená. Jediné, co žehlím jsou DH košile a trika do práce. Jinak všechno vždycky po ukončení programu složím a dám do skříně. Je to sice žrout peněz, ale přesně v bytě mít několikero sušáků - děkuji, nemusím. ~;) Kdybys chtěla více info, tak mi písni na ICQ anebo na mail.
simiki+koťátko 03/07 44774

6.10.2008 11:56:24
nene, tchánovci jsou super, pravda, že radí, kudy chodí, ale třeba je malá zase u nich, a odpoledne jdeme na preventivku k zubařce. na malou jsou hodní, podstrkují ji, a jak se vždycky malá vrací od nich domů, tak je vysmátá a vyradostněná, až žárlím :)) nevím, od čeho by to mohlo být, moje dr si ráda hraje na psychologa sama, a ráda takhle pitvá lidi :) ale já bych stejně nikam nešla, nemám chuť se někomu svěřovat, ještě k tomu cizímu. tak doufám, že mám jen špatné hormony :) uff, to jsem teda hnusná :)) jdu si dát kafe, dáte si někdo se mnou? ~;)
Myslík+V07+V09 50092

6.10.2008 11:46:51
Monis je zlaticko, jak hezky haca ~s~ my tohle taky zkusili o pouti, ale Vasik mel furt tendence slezat

Jani, uz ma DH flintu? budete ji fakt potrebovat, to ani neni mozny, jak je ta Vase holka krasna R^ at je brzo zdrava!

Simi, proc doporucenku k psychologovi? Myslis, ze to mas od nervu? I kdyz, s tou tvoji rodinou se obcas nedivim ~;(( vedi o tom? meli by te trosku setrit ~s~

6.10.2008 11:38:36
Jé a víte co? Mám jednoho velmi velmi obloíbeného spisovatele, a on už nežije, umřel před pěti lety, tak jsem našla jeho dceru, kterou ve svých knihách hodně zmiňuje, a ona mi teď napsala zpět, já jsem tááák ráda! Řekla, že zkusí, aby se jeho knížek přeložilo více do češtiny, protože tady je jich málo. Hned mám lepší náladu :)))) R^

6.10.2008 10:28:29
Jé vy tu máte pěkné fotečky!

Dnes jsem byla konečně u dr předat výsledky, a dostala jsem doporučenku na endikronologii, tak další běhání. Naměřila mi v klidu tep, a to jsem byla vysmátá a seděla jsem v čekárně tak 15 minut, takže jsem byla v klidu, a měla jsem 140 tepú za minutu. Tak doufámk, že to je nějakými hormony, protože bych dostala asi od dr doporučenku k psychologovi a tam bych nechtěla jít. Já jsem na srdíčkem mávla rukou, a ona že to není žádná sranda, že srdíčko už je unavená, a že mám malou holčičku, ať na to myslím. chjoo..
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193

a tady jedna dnešní fotka

6.10.2008 10:04:58
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193

6.10.2008 9:30:49
Ahoj holky, zdravím po víkendu, nějak nic nestíhám.
Včera jsem šla spát o půlnoci, dodělala jsem konečně němčinu a poslala, tak teď jen doufám, že to budu mít v pořádku a uzná mi to.
Ráno jsem vzhůru od půl šesté, tak mě slušně bolí hlava, tak si jdu dát kafe.
Barunku mám doma, má šílenou rýmu a začíná kašlat, tak jí necháme dva dny doma a uvidí se. Osobně si myslím, podle toho kašle, co měla v půl šesté ráno, že bude doma celý týden. A to jedu v pátek do školy. No uvidíme.
A co je tady nového? Omlouvám se, ale dočítat nestíhám a asi dlouho stíhat nebudu. Nějak mě ta škola dává zabrat :) Je to náročně hlavně na čas, ten mi chybí. Dneska jedu zase odpoledne na matiku, tak jsem ještě včera dělala něco z matiky.
Zahlédla jsem fotky Moničky, paráda. Tak jste si to užili.
Jinak Vám můžu říct, ohledně té naší doktorky, že normálně ted pořád řeším, jestli ten Vašík slyší. O víkendu jsme to tu zkoumali s DH, no slyší, ale jen když chce, to jsme vydedukovali :)
a víc nevím.
K+M 52747

6.10.2008 9:11:23
přeji taky:-)

počasí vypadá slibně~;)že by konečně to babí léto:-)
doufám,že nejsou žádní marúdci po víkendu~s~
vkládám jednu kolotočovou fotečku
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 4342  [Dalších 4102 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.