| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 4342  [Dalších 4252 >>]
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519

Re: a ještě si jdu pro radu ohledně nočníku

7.10.2008 13:13:19
Jani, já doma nechávám Janýska běhat bez plenky - s holou prdelkou - a on si pokaždé (poprvé s tím začal na Sv. Václava - 28.9.08 - do té doby fungoval na stejném principu jako Melliina Barunka a já prala každý den koberce jako dnes ráno Jani ) doběhne na nočník čůrat i kakat, ale jak ho zabalím do plenky, neřekne si. Dávat slípky a tepláčky jsem zatím nezkoušela. Na ven plenkujeme, bo nechci aby mi zmrznul~;)
K+M 52747

.......

7.10.2008 13:10:16
kafé na stole mám už taky
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193

7.10.2008 13:07:25
No právě že jsem taky koukala, že si už řekl. Ale ten včerejšek mě právě vyděsil, jestli se jako vrátíme k plenkám.
Kadíme tedy jen do kalhot, ale to bylo i s Barunkou.
Mellie, pardon, ale Tvá historka o čůrání Barunky mě celkem pobavila R^
No mě ráno zase Vašík roznesl hovínka po celém bytě, pokojíčku, takže jsem drhla koberec, vytírala. Ráno totiž většinou nekadí, vyčůraný byl, tak proč bych ho nenechala v rozepnutém overalu, at se trochu proběhne. teda já si nadávala ~j~
Barunku asi vezmu, díky za radu. Myslím, že i krátká procházka na vzduchu jí neublíží, sice nevím, jestli se nerozkašlává, ale to je asi jak jí stéká ta rýma. Tak uvidíme
vevelen + Matěj 26.3. 07 70855

7.10.2008 13:04:45
Kafe mám na stole. ~k~
Jani, já bych asi také nechala Vašíka bez plenek doma, když je tak šikovný. A ven určitě plenku, kdyby náhodou měl nehodu, tak v téhle zimě by to bylo blbý, ještě by mohl nastydnout.
K+M 52747

7.10.2008 12:58:09
Jani...teda Vašík je šikula....já bych se k plenkám nevracela...pokud už si sám řekne...já to vzdala sama si neřekla a včera počurala 4tepláčky...a Tobě posílám zdravíčko...malou bych vzala do kroužku...

jdu si uvařit kafé než dojdou školáci a pak vezu Lucku poprvé do aerobiku a Domča se nabídl,že bude hlídat Monču doma...
mellie 63939

7.10.2008 12:53:04
Jani radu k Vašíkovi nemám, ale tiše závidím :-)

Každé ráno teď nechávám Barunku běhat chvíli bez plen, aby si uvědomila, jak to s čuráním na světě chodí (moje strategie). Vytrvale se ptám, jestli nechce dělat "číčí" (můj kód pro čurání). Dneska ráno, když jsem uklízela snídani, tak Baru běhala kolem stolu. Jak jsem pak zjistila, při prvním oběhu udělala malou loužičku, při druhém větší a při třetím se v tom všem šíleně vymázla... samozřejmě se konal řev umírajícího krokodýla R^R^ A já z toho vyvozuju, že moje beruška to, že čurá a kaká, prostě zatím nijak neregistruje.

a ještě si jdu pro radu ohledně nočníku

7.10.2008 12:42:55
Holky, Vašík už je doma bez plen něco přes týden, někdy si řekne, někdy ho posadím, když si vzpomenu, měla jsem pocit, že je to dobré, že se počůral třeba jednou za dva dny a to bylo spíš tím, že jsem ho nedala, třeba že jsme si hráli nebo tak.
Včera dopoledne ani jednou se nepočural a odpoledne, tedy po čtvrté hodině, jak ho hlídal DH, já byla ve škole, tak se prý počural snad 6*, nakonec mu dal DH plínu, že už to fakt nešlo, tak jsem si říkala, hm, to je divné, tak mám se vrátit k plenám? No zkusila jsem to dneska dopoledne zase, tak nepočural se ani jednou, dvakrát jsem ho posadila sama a pak si dvakrát sám řekl a vyčural se. Jednou si maličko cvrknul, ale to říkal a než jsem doběhla do koupelny pro nočník, tak to asi neudržel, protože pak ještě cural do nočníku.
tak ted mi poradte, mám se vrátit k plenkám nebo to nechat tak jak to je ted, tedy doma bez a když někam jdeme a na spaní ještě plíny?
Díky za Vaše názory R^~s~
vevelen + Matěj 26.3. 07 70855

Re: :)))

7.10.2008 12:42:04
Ahoj,
Ajko, držím pěsti R^R^R^ , ale myslím, že ta paní to vrátí. Jak psaly holky.Každopádně nás informuj, jak jsi dopadla.
Jani, jestli má Barunka jen rýmu, tak bych jí vzala na ten kroužek. Rýmě nevadí zima - naopak.
My jsme dneska měli hovězí na houbách a těstoviny - vrtulky, Matík je zbožňuje.
mellie 63939

7.10.2008 12:40:15
Ahoj Ajko, před tím, než jsem šla na MD, pracovala jsem v bance a řešila jsem přesně tyhle věci.

Pokud ta platba nebyla dneska, a šla by ještě stornovat Tvou bankou, bude nejlepší požádat tu paní, nejlépe doporučeným dopisem, ať Ti tu platbu zpátky vrátí. Ta druhá banka sama o sobě nic stornovat nemůže. Musí to udělat ta paní.

Nevěš hlavu, ze zákona, pokud někomu přijde platba, která mu podle všeho přijít neměla, tak je povinnen ji vrátit. Pokud to neudělá, jedná se o neoprávněné obohacení (trestný čin) a Ty bys mohla na toho člověka podat trestní oznámení (to je zadarmo).

Z mé zkušenosti se drtivá většina takhle chybně poslaných plateb vrátila zpátky (já jsem řešila ty případy, kdy udělala chybu banka).

7.10.2008 12:37:52
Ahoj holky, zdravím a jdu si dát rychlé kafe. Něco na mě asi leze, asi na mě prskly děti bacily. Včera ve škole tam za mnou teda nějaká paní taky frkala, tak nevím. Tak piju čaje. Vašík už má taky zase rýmu, no klasický náš podzim. Barunku jsem odhlásila ve školce do konce týdne, myslím, že budu ráda, když půjde v pondělí. Sice má jen rýmu, ale začíná i kašlat. Ted právě nevím, jestli jí mám vzít odpoledne na kroužek, přihlásila jsem jí na aranžování, vede to kamarádka, budou tam větší děti, ale Barunku by to hodně bavilo. Nevím, mám jí tam vzít? co myslíte? Nebo raději nechat doma v teple? Tedy tam teplo je, ale přeci jen půjdeme ven. Zase si říkám, jestli se jí to má rozjet, tak se to asi stejně rozjede.

AJKO, to je děs, snad to dobře dopadne, držím všechny palečky co mám R^R^R^
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 4342  [Dalších 4252 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.