Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zlobidilko | 82315 |
Re: Jsme tu nové23.9.2008 9:40:17
jojo taky si říkám, že je to fajn, ona se moc sama nezabaví, baví jí to teda na bříšku, už píďalkuje ale jinak se ráda nosí v klokánku a pozoruje okolí takže kdyby vážila víc tak nevím kolik teda jste vážili vy? já mám měsíční kamarády co váží jak my a jak se malá jmenuje?
|
Zlobidilko | 82315 |
Re: Jsme tu nové23.9.2008 9:25:32
a kde v Praze, že spí venku? a co jinak už děláte, umíte, jak se jmenujete, kolik měříte, vážíte.. já mám pocitm že jsme tu nejmenší - 18.4. a před týdnem jsme měli 5,4kg a 60,5cm
|
Graace | 72462 |
Re: Autosedacky23.9.2008 9:14:25
Ahojky,
já mám místo vajíčka vyhlídnutou autosedačku Line Multimax Plus 0-36kg(http://www.bejbycentrum.cz/?item=187). Tak jsem zvědavá, co mi k ní v obchodě řeknou. No, třeba jí nakonec nepořídíme. Co se vajíčka týče, tak náš cvalda v něm musí mít pokrčené nožičky, protože jak se vozí v protisměru jízdy, tak by je musel mít protlačené skrz opěradlo. Novou mamču a její holčičku také vítám. Určitě nám napiš něco bližšího. |
Zlobidilko | 82315 |
Re: Jsme tu nové23.9.2008 8:54:46
určitě - a určitě mluvím za všechny odkud jste, a jak se máte ?
|
Zlobidilko | 82315 |
Re: Vánoce, chodítka, a tak23.9.2008 8:51:53
ahoj, tak jste mě překvapily, já jsem ani nezaregistrovala, že by měly být vánoce nebýt vás.
co se týče autosedačky tak mám do 13kg a taky co nejdýl, i když se mi v ním malá pokouší sedat, zvedá hlavu, přitahuje se a tak a chodítka - teda všichni (doktorka, porodní asistentka, kamarádi...) mě varují, že je to naprosto nevhodné, ať se dítko naučí samo? jinak jsme včera upíďalkovaly asi metr ) je to sranda se na ní dívat |
Lilly+Helenka05,Hedvika08 | 32003 |
Re: Autosedacky22.9.2008 22:00:10
Sorry, ten dotaz byl pro Baru a Amalku
|
Lilly+Helenka05,Hedvika08 | 32003 |
Autosedacky22.9.2008 21:58:25
Ahoj,souhlasim s Donutkou pokud jde o autosedacku proti smeru jizdy.Dokud si dite samo neseda,nemelo by sedet ani v aute a do 1 roku ma jeste malo sil,aby samo udrzelo hlavicku v pripade prudkeho brzdeni ap. My jsme Helence poridili v 9 mesicich autosedacku od 9 kg a prestoze jsme ji stale vazali proti smeru jizdy,neudrzela v ni pri usnuti hlavicku,ktera ji padala na prsa (ackoliv uz v te dobe sedela sama).Takze jsem odhodlana vydrzet s Viky ve vajicku,jak jen to bude únosné vzhledem k její délce
Jinak Peto,ty budes vozit Matyska v nove sedacce vepredu,prestoze tam nejde vypnout airbag? |
Lexi+Pavlínka TP 8.4.08/31.3. | 79616 |
Re: Vánoce22.9.2008 21:32:50
ahoj vespolek.
Po menší pauzičce se optě hlásím. Koukám, že jsem ještě dost pozadu, já zatím ježíška neřeším. myslím, že je ještě trocha času.. My jdeme za pár dní taky na půlroční prohlídku, dostaneme první hexa + náušničky, tak snad to naše kočička zvládne v pohodě. Jinak mám pocit, že už jí nestačí moje mlíčko, nepláče hlady, to ne, ale už je taková mrzutá, častěji chce papat (někdy) a stoličku má míň často. Byli jsme dnes raději u mudr, že nechce jíst a mám zkusit přikrmovat. Takže zkoušíme, ale už víme, že nutrilon neeééé tak uvidíme, co jí zachutná. |
Donutka +3+// | 77327 |
Vánoce, chodítka, a tak22.9.2008 20:29:22
Ahoj, právě mi tu zlobí dvě děti, tak budu rychlá
Vánoce - dceři kolo a malýmu asi něco šustivého do ruky a nějaké autíčku s málo součástkami. Buď přes internet nebo z obchodu. Chodítko - holky pozor na chdítka. Rozhodně ne takové, co se v něm sedí.Je z nich hodně úrazů a není to dobré. Lepší jsou ta, co se jich jen drží a chodí sami. Autosedačka od 9 kg - já budu vozit malýho ve vajíčku, co to půjde, (i když už 9 kg za chvíli taky bude mít). Dceru jsme vozili v autosedačce na sezení až od roku a to už chodila. Je to větší zápřah na krční páteř. |
Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
Re: ahojky22.9.2008 19:33:18
my máme autosedačku po starší dceři takže tu neřešíme.No a vánoční horečka už nastala,pro terezku kuchyn´ka a vybavení do ní,nějaká panenka s oblečky,hrací deka pro panenku a hlavně koníky,miluje je.Pro Elinku jsem sehnala hrací hrnec na mmb,takový jak se tam prostrkují ty tvary a ono to hraje,pak žirafu a smyslové kostičky nějaké knížečky ještě dokoupíme no a samozřejmě plínky nutrilonek a oblečeníčko.už se na to těším jak se holkám rozzáří očíčka až uvidí stromeček.jinak u nás nic nového.
Z hubnutím vám neporadím,měla jsem těhotenskou cukrovku u obou holek,u první jsem přibrala 3kg a u druhé 5kg,takže po porodu jsem byla na svojí váze a ted´mám 4kg ještě dole. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.