Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
Re: cucání palce u nohy12.9.2008 9:06:46
omlouvám se za překlepy
|
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
Re: cucání palce u nohy12.9.2008 9:03:59
Tak tp Filípek si hlavičku počůral už několikrát a jrdnou to zvládl trošku i do pusiny.
|
Graace | 72462 |
cucání palce u nohy11.9.2008 21:25:39
Ahojky!
Tak si dneska dopoledne Matýsek krásně cucal paleček u nohy. Když jsem ho vybalila z pleny, hnedka chňapnul nožku a šup s palcem do pusy. Když jsem přišla s foťákem, tak už to neudělal. A také jak byl rozbalený a tak si tam hověl, tak najednou čůrání a přímo na jeho obliček a bodíčko. Hnedka jsem ho šla umýt a on se řechtal jako o život. Žádné další novinky nemáme... |
Zlobidilko | 82315 |
Re: otáčení11.9.2008 17:42:17
naprosto chápu - já jsem jen pro mlíčko, ale tchýně fyrt - je jí edro dej čajíček, dej jí šťávičku z mrkve, tu já davala dětem od 6.týdne! a na večer už klidně můžeš kašičku (máme necelých 5měs. apod...)
|
sasanka+2 | 63109 |
Re: otáčení11.9.2008 17:18:16
Peto může mít reflux ten mizí sám většinou když se děti začnou posazovat...
S těma příkrmama můj názor je že není kam spěchat...alergologové dnes doporučují začínat spíš déle a to i u nekojených dětí...jen moje babičky to nejsou schopni pochopit a pořád se ptají kdy už bude papat polívčičku.... |
Bára+Amálka 21.4.08 | 73495 |
Re: otáčení11.9.2008 15:20:05
Ahojky,
tak mě se Amálka poprvé přetočila v pondělí ale od tý doby zase nic, ale už jsem v poklidu, vím že to dokáže, tak až se jí bude opravdu chtít, začne to dělat my byly dnes na posledním očkování a 5ti měsíční kontrole a malá má 6,6 kg a 68 cm, tak vcelku v pohodě........a doktorka mi řekla že místo kaše na noc mám raději dávat nutrilon extra, tak se mi zdá že je pro příkrmy až odšesti měsíců i když nekojím, tak nevím nevím ale jí kaše chutná, tak se musím rozmyslet..... přeji všem krásný slunečný den, určitě jste všechny někde v parcích papa |
Zlobidilko | 82315 |
Re: otáčení11.9.2008 11:45:25
přesně tak každý dělá něco jiného my se můžeme rozplynout když na hrazdičce kopne do hračky ) jo a s tím bříškem jsem tu onehdá někomu radila - a prý to zabralo - dát ho tak aby u toho viděl na TV - naše si za TV může hlavu vykroutit )
|
Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
Re: otáčení11.9.2008 10:27:31
Ahoj holky,tak jsme včera byly na kontriole v Praze motol,Eliška dopadla dobře a střihli jí i uzdičku pod jazykem,bála jsem se toho ale Eli to zvládla na 1*.a jak jí to střihly tak ted´na nás pořád vyplazuje jazyk a cucá si ho,přežvikuje,je na ní super pohled.Ještě jsme se neotočili ale je to na dobrý cestě.Krásný den
|
Arzachena + Max 08 + Mia 10 | 68215 |
Re: otáčení11.9.2008 9:32:44
Presne tak - nejhorsi je zacit srovnavat a pak se z toho nervovat. Vsak oni se nam jednou - driv nebo pozdeji - otoci, rozmluvi, rozbehnou vsichni Max je zase porad jen na zadech, na brichu neni rad od narozeni, tak si rikam, ze nema motivaci se na neho otacet Pod hrazdickou radi, nekdy vsechny ty sundavaci zviratka litaji na vsechny strany Ale otocit se, to neeeee Muzu ho motivovat jak chci, hracky, ja, zvuky, hlavu si muze ukroutit, ale telicko ne a ne se pohnout Taky si rikam, ze ti kluci jsou celkove zpomaleni, vsak to zname, ze jo?
|
Zlobidilko | 82315 |
Re: otáčení11.9.2008 8:52:56
ahoj, no tak tady je jasně vidět jak je každé mimčo jiné, my se sice tři týdny otáčíme (včera i na druhou stranu ) ale žvatlat se jí moc nechce. jenom nadává = je na bříšku už je unavená tak fakt začne nadávat. je to sranda...vydrží jí to tak 15 min než se rozbrečí jinak vydává nějaké zvuky když s ní blbneme a občas se nahlas zasměje. jinak jsme teprve včera poprvé kopali nožičkma do hraček na hrazdě (která ji přestala bavit když se začala otáčet, protože na zádech prostě nevydrží) a nějaký šahání na nožičky nedejbože cucání (což dělají děti kam chodíme cvičit) nehrozí )
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.