Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Arni | 19497 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 17:01:35
Ahoj maminy, tak uz jste vsechny zarijovka vylouple;)
![]() Zdendi jeste dodatecne gratuluju k Lenicce a preju hlavne zdravicko ![]() ![]() Zelvi, ahoj doma, tesim se pak na fotky! Hwezdi, mala je miloucka, divala jsem se na tu vasi spolecnou, ze mas nejake zkracene vlasy? Verco, taky krasne mimi mas, Tanicka je pekne okata ![]() Dneska jsem koupila na prdolku krasnou chlupatku, uz se tesim, az ji bude nosit. Zitra jdu na ko, tak jsem zvedava, jestli pokrocil nejak nalez, rodit by se mi libilo desateho nebo pak 17.,18.ho, tak jsem zvedava, co si mimi vybere, jestli se bude dopekat az do terminu;). Jidelni zidlicku mela Torinka tu drevenou se stoleckem pak, jednak nemam plasty rada, jednak by se nam do kuchyne ani nehodila a vyuzila a vyuziva ji doted, ale ted uz jen jako prulezku, domecek atd. ![]() |
Lvice+lvíčata | 73763 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 14:25:08
Tak já koukala co nového. Chvilku jsem tu zase nebyla, měli jsme jednu náročnou noc o víkendu ze soboty na neděli. Malá chtěla neustále jíst a mega se pokakávala a asi měla i bolení. Teď už dobré, tak jsem nakoukla co nového.
Gratulace Zdenči, tak se holka dočkala, už má tu malou Leničku. ![]() ![]() ![]() A já jdu na meltu přišel MM a pak sbírat prádlo a žehlit.... |
Lvice+lvíčata | 73763 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 14:13:02
Ahoj Želvi, vítám tě a jsem ráda, že jsi byla spokojená. Já osobně poslední porod hodnotím, že se doktoři u mě fakt zapotili, tak jak mi řekl jeden doktor bylo to tak tak a je rád, že další těhu u mě už nebude. A jinak péče byla jak o mě tak o malou skvělá i na pokoji, u mě mají taky jedničku s hvězdičkama. Lítali kolem mě fakt to se jim musí nechat.
|
Hwezdi. | 65579 |
![]() |
Pondělek :-)6.10.2008 14:10:22
Ahoj
![]() Máme za sebou dopolední první poradnu. Vše ok, přibíráme a jsme bez problémů ![]() Poobědvali jsme, nakojila jsem a malá spinká..viz aktuální foto ![]() ![]() U nás je taky ošklivě, chtěla jsem ještě odpo vyjet na procházku s kočárkem, ale malá zřejmě vytuhne minimoš na tři hoďky, tak to už pak nemá cenu. Želvičko, vítej doma ![]() |
Bibi-bari | 12410 |
Re: mam tuto6.10.2008 13:35:57
Ahoj holky,
tak jsme s Rostíkem doma. Jak budu mít chvilku tak hodím fotečky, pochlubím se a tak ![]() ![]() |
Deni+František+Ella | 13842 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 13:03:00
keris kolik tam je fildovi na te fotce?
|
Berry & berušky | 8026 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 12:59:27
Deny, tak se nezapomeň pochlubit, ať vím, o co jsme přišly
![]() Tu rostoucí židličku, jakou máte? JITRO? Vybírám P k Vánocům, aby konečně přesedlala z ikeácký... |
Denyna | 14851 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 12:39:47
Berry, zavinka se prý dneska odeslala, tak už netrpělivě vyhlížím pošťáka
![]() Eeko, já teda dneska chodím v mikině, Kamče taky, ale ostatní ve školce měli pod kalhotama punčocháče, bundy a čepice. Tak nevím, kdo je tu exot ![]() Židlička - krmili jsme dlouho v lehátku, dokud si Kamče nesedla, což bylo až po roce, nejdřív chodila. Pak jsme hned koupili dřevěnou rostoucí. Je super. Ty plastový obludy jen zabírají místo a stojej hromadu peněz. Taky mám ráda děti co nejdřív s námi u stolu, než u svého pultíku v sedačce, nebo v rohu u dětského stolečku ![]() SImi už tři hodiny spí, mě mrskne, toužím po tom, aby spaly po obědě s Kamčetem obě. Což se mi teda určitě jen tak nesplní. |
Keris | 73432 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 11:52:08
Židličku máme tuto a jsem s ní spokojená.
![]() ![]() ![]() |
Keris | 73432 |
![]() |
Re: mam tuto6.10.2008 11:40:32
Ahoj
![]() Jen nakukuju,měla jsem tu ségru a odpol jedu na gyndu. Zdenče obrovská gratulace k Leničce ![]() ![]() A krásný fotky dětiček ![]() Včera jsme si užili sluníčka a dnes je zase nhusně a prší. Budeme zalezlí doma ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.