| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Feminismus

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 144034  [Dalších 144004 >>]
Mar.Star 86597

Re: Pátek

6.2.2009 23:06:13
Tak dítě je asi zázračně uzdtaveno,ještě nespí...
Dnes jsem za matku hodnou na socialku, místo abych litovala nemocné dítě, tak Bětka po několika měsících dostala na prdel.
Večer měla dostat druhou dávku augmentinu, začala vyvádět, že je to fuj a sama sebe tak nadavovala, že se pozvracela (ještě léky ani nedostala), což mě vytočilo a dostala, taky jsem si vzpoměla jak manža vykládal, že když musel sníst něco co nechtěl, naschvál to vyzvracel~o~~o~~o~.
Poté ATB v klidu polkla a cestou do postele s úsměvem konstatovala nesmím blinkat ...
Jutka 27795

6.2.2009 22:26:57
Aha, vidíš, já si zrovna říkala, že to oblíkání obou kousků zaráz se mi nezdá tak hrozný :)) Ale u nás je zázemí luxusní. Otevíralo se to snad v roce 2004, přímo jen na dětské plavání, takže krom bazénu je tam prohřívárna, v dámské šatně ještě odpočívárna s 6 lehátky, kde se dá nakojit, nebo se tam taky převlékat. Ve sprše i v šatně jsou ohrádky, sprchy jsou takové ty kóje, takže se tam vleze plastová židlička, kde si můžeš sedící dítě posadi, atp. Je tam dokonce samostatná větev pro muže - jejich šatna, sprcha a oboje se to spojuje v chodbě k bazénu, takže když jdem s MN oba, můžeme si děti "posílat" :DDD
Šmatla 37247

6.2.2009 22:06:21
On to byl tenkrát prostě dobrý tah od provozovatele bazénu. Pronajímali menší bazén lektorce, která dělala plavání s maminama pro děti od 3 měsíců do asi 2 let (samozřejmě ne společně - po skupinách dle věku) a zaregistrovali čekající starší sourozence - no tak zkusili otevřít kurz plavání bez rodičů pro děti od tří let - ve stejný časy, jako to miminčí plavání - a ono se to chytlo. Ale netuším, jestli to ještě funguje. Provozovatel měl sice výborný nápady, ale naprosto příšerný šatny, kde se to s malýma dětma fakt moc nedalo ... minimum prostoru, kromě plechových skříněk vlastně nic, co by ti pomohlo nějak ty děti zkoordinovat nebo někam na chvíli usadit ... navíc se v tom stísněným prostoru vždycky mačkalo děsný množství maminek s dětma - to bylo tak na to, dát si doma znova sprchu ~d~
Jutka 27795

6.2.2009 21:59:04
Ha, takže Jorgosův medovník jdu zase z receptů vyškrtnout :DD
Jutka 27795

6.2.2009 21:58:17
Aha, tak to je fajn. U nás je v bazénu skupina 8 dětí s mámama, neplavající sourozenec musí čekat na břehu - to s Dodo ještě nejde, nejdřív tak za půl roku. Na to se srašně těším - Ema bude plavat sama a Dodo bude schopná čekat u bazénu, hrozně mi to uvolní ruce. :)
Šmatla 37247

6.2.2009 21:52:36
Jutko - to bylo obráceně. Já plavala s Š2 a Š1 plaval v malé skupince s lektorem (to mohlo být tak 4 děti na jednoho dospělého), nebo jak se tomu u plavání nadává. To bylo právě uspořádaný tak, aby jedno dítě plavalo bez rodiče, ale vidělo na něj, jak plave s mladším sourozencem - bylo to fajn.
Jorgos 17782

6.2.2009 21:48:34
Přísahám, že recept byl dobře. Snažili jsme se s Adel po ICQ dobrat nějakého vysvětlení, ale fakt nevíme ~d~ Dělal jsem ho podle toho receptu nejmíň 3× a vždycky to vyšlo.
Jutka 27795

6.2.2009 21:45:09
Ne, plavala s Š1. Mně se ty Š už motají a to je na trase Š4 :DD
Jutka 27795

6.2.2009 21:44:24
Ahoj, nechci snižovat zásluhy Elindry, ale jak to dělá ona s dětma chápu, prozraď mi ale Šmatlo sladké tajemství, co jsi dělala s rok a půl starým Š2, když jsi plavala s Š3? :OOO
Já bych Dodo neudržela mimo bazén. Když jsem s ní byla na břehu, tak si stejně chodila s potutelným úsměvem úplně na krajíček aspoň máčet palečky, být já v bazénu, jde za náma i s župánkem :)))
Kačeřice 41851

6.2.2009 21:37:59
Dnes asi budu muset zvýšit léčivou dávku proti bolesti zubu, se ze mě ještě stane alkoholik, než budu mít čas jet k zubaři ~v~
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 144034  [Dalších 144004 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.