Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:29:54
RS je roztroušená skleroza.
Ti to lidé potřebují trénovat jemnou motoriku, scházíme se takhle přibližně jednou měsíčně, vyrábíme různé drobnosti a pokecáme. |
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:24:49
Dani, můžu se Tě zeptat, co je to RS? Nějak jsem nad tím přemýšlela a nemůžu na to přijít.
Vánoce mám taky ráda, ale ten shon okolo dárků mě nebaví. A naše rodina je bohužel taková, že si potrpí na tom, kdo dal komu za kolik ![]() Tak to je Linda opravdu drobeček, Celestýna měla v osmi měsících 8000g a zdála se mi docela malá oproti ostatním. My teď máme období prvních vět, doplňování slůvek do říkanek a Celesty umí už skoro celou Spi, panenko, spi a Kalamajka mik mik mik. |
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:15:19
My si nedáváme v rodině mějaké drahé dárky, já mám Vánoce moc ráda. Už se těším až s adélkou vyzdobíme domeček.
|
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:13:33
Ahojky If,
buď ráda, že se jí tam líbí. když si vzpomenu jaké jsme měli problémy s Adélkou ![]() |
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:12:09
No já jí ho chci koupit až jí bude 1 rok.
Adélka si s kočárkem hrála brzy a myslím, že až jí Linda uvidí, že vozí kočárek tak bude chtít taky. Hrozně to utíká zítra už jí bude 8 měsíců, je to drobeček měří 68cm a váží 6kg. My máme do Vánoc taky ještě hodne narozenin a svátků. |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:04:30
If, tak to je dobře, že se Báře ve školce líbí. Mně by ale přišlo líto ji tam nechat celý den, když seš doma. Pak na sebe nebudete mít moc času.
|
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:02:43
Lindě už malý kočárek? Celestýna dostala první v roce, ale zůstal doteď bez povšimnutí. Je ale moc hezký, proutěný.
Na ty noty jsem se ptala, protože náš Marek hraje na kytaru. Hraje ale na elektrickou a mně přijde škoda, ž nezkusí i klasickou (aspoň by to tolik nehulákalo ![]() Já se na ty Vánoce těším, ale to jsou pořád nějaké dárky, že mám pocit, že už se to nebere ani moc jako Vánoce. A do toho je ještě u nás v rodině do té doby několik oslav narozenin a svátků. Takže musím koupit dárků ještě dost. |
If & 3♥ | 3270 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 9:02:12
Ahoooooooooj!!!!
Jsme měli včera celý den doslova naruby, tak jsem se nedostala ale vidím že to je velká škoda, páč tu byla Janča! No snad se na nás zas přijde kouknout;o))) Holky já jsem byla včera úplně jak opařená.. dojela jsem v poledne (jako vždycky!) pro Barunku a ona mě doslova vystrčila ze dveří, ať jdu pryč že ona tam prostě bude spinkat (a to tam neměla ani pyžámko!!!) a přes to nejede vlak... Koukali jsme na ní s píuč jako opařené...stokrát jsme se ujistili že mají na mě telefon a že kdyby cokoliv tak jsem za 15 minut pro ni... no a odjela jsem...ještě v autě jsem se celá klepala... V půl třetí jsem pro ni přijela a spořádaně seděla u stolečku a papala svačinku.. s úsměvem mě popadla za ruku a že jdem domů a že už tam bude navždycky spinkat ve velké třídě protože už je přece VELKÁ HOLKA.... (tedy paní ředitelka říkala že neusnula, ale krásně v klidu ležela)... Dneska ráno popadla pyžamko se žirafou, spinkací pejsky a "nazdárek maminko, přijeď po svačince" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 8:49:36
Ahoj Kristý,
Adélka hraje ve školce, podle not mylím, že ne. Zatím to měli asi třikrát. Pvídali si o flétně a učili se správně dýchat. Já chci Lindě koupit k narozeninám takový malý kočárek, k Vánoců má taky už vymyšleno, ale nemůžu to nikde sehnat. |
![]() |
Re: Ahoj24.10.2008 8:30:26
Ahoj, tak jak se máte?
Já pořád chodím do práce, ale je to čím dál větší opruz. Strašný stereotyp. Chtěla bych jít jinam, ale bohužel nemůžu najít nic na noc a za "tolik" peněz. My jsme koupili Celestýně k Vánocům zatím bubínek a pak takový hudební kufřík pro nejmenší. Takže ještě nic moc, ale naštěstí se Vánoce nijak kvapem neblíží. Marek dostane nový pokojík (skoro všechno si vybírá sám) a pod stromečkem u nás bude mít jen drobnosti. Dano, zaujalo mě, že Adélka chodí na flétnu. Mají ve školce? Hraje podle not? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.