Já mám 4děti,plánované,doma jsem už 14let,ale nikdy bych mimčo pryč nedala,snad jen ze zdrav.důvodů.Myslím, že každá situace se dá zvládnout,sice nemají vše,nemáme barák,auto,ale nežijeme jako sociální případ,to né. Nikdo neví co bude.Když jsem měla 5dní před porodem druhého syna přišel manžel o práci.Syn musel od 5.týdne mít zvláštní antirefluxní mléko,které v té době nebylo levné. Manžel byl bez páce 18.měs. bylo to finančně velmi náročné,ale užil si syna,zjistili jsme, že se dá žít i s málem a naše manželství bylo skvělé.Ale přesto bych si to nerada zoopakovala,ale vím, že člověk nemůže dopředu vědět co bude.Když jsem čekala třetí přišel manžel opět o práci,byla jsem v 8.týdnu,ale vůbec mně nenapadlo přemýšlet o přerušení,naštěstí byl bez práce jen 2.měs.
Cokoliv se může změnit v okamžiku.Chtěla jsem mít 5dětí,manžel jen dvě, po dvou klukách jsem ho přesvědčila a naplánovali jsme si třetí(toužila jsem po holčičce,podařilo se) a nebylo to lehké.A když jsem po mateřské dělala rekval.kurs najednou manžel nečekané až překvapivě chtěl čtvrté dítě a já se nebránila,ikdyž jsem také měla pocit zrady,neboť jsem po kursu měla nastoupit do práce.Jsem šťastná.A pro mně je to dobré i z hlediska, že můžu mladší děti odvádět na kroužky a starší se netoulají po ulici.Rozhodnutí je nejvíce na Tobě,ty budeš muset vyjít s penězi,ty se budeš starat,ale manžel by měl být pro tebe oporou.Aby jste si za čas něco nevyčítali.Přeji jen to pro Vás nejlepší rozhodnutí.
Petra.
Předchozí