Ahoj !!!!!!!!!
Odepisuji na tento clanek o Darine,ponevadz ja byla ve stejne situaci jako ona.
Bydlim tu teprve rok a muj druhy porod se uskutecnil zde.Byla jsem zpocatku prekvapena,ze nejdu ke gynekologovi,ale k porodni babe,ktera si miminko si jen poslechla.A protoze jsem nemela zadne problemy,takto to trvalo po cele me tehotenstvi.Musim rict,ze se vse udalo podobne jako s Darinou.Rodila jsem v nemocnici.Bolesti trvali 12hodin a na 8x zatlaceni se mi narodil skoro 4 kilovy chlapecek.Doma mi praskla plodova voda,moje vroedvrouw(porodni asistantk)me prijela zkontrolavat a za 4hodiny jsme jeli do nemocnice.
V nemocnici nam nabidli kavu,caj,hudbu.Velice prijemny ,maly pokoj a nikde studene zelene,nebo bile dlazdicky.
Po narozeni meho syna,meho zasiti a obedu,jsem za tri hodina byla schopna jet domu.
Vsude jsem potkala prijemny lidi a musim rict,ze je to opravdu v mnoha vecech lepsi nez u nas v Cechach.Pokud opravsdu nemate problemy a miminko take,neni nutne tam zustavat.Od nasledujiciho dne k vam chodi na kontrolu sestra a prohlizi vas a miminko,pomuze v domacnosti,s koupanim miminka a vse ostatni co jiz prve psala Darina.
A to je vse,takze hodne zdaru budoucim maminam pri porodu. Romana.
PS:Timto bych chtela i pozdravit Darinu v Holandsku.R.
Předchozí