Metty, já jsem byla 3krát těhotná a mám dvě děti. 4letého chlapečka a 11měsíční holčičku.Mezi nimi jsem byla těhotná, manžel mimčo ještě nechtěl, týden se mnou nemluvil, když jsem řekla, že ho pryč nedám. Bojovala jsem dál. V devátém týdnu se doktorům mimi zdálo malé, v 11 týdnu, zase málo vyrostlo a v 15 týdnu mi řekli, že mu chybí spodní část páteře a má rozštěp bříška a orgány venku. Pomalu umíralo, pokud by se dožilo porodu, zemřelo by v nemocnici na přístrojích brzy po porodu. Bylo to hrozný rozhodování, nakonec jsem se rozhodla, že ho nebudu trápit a šla na potrat. Rodila jsem normálně,tzn. 12hod bolesti atd...Dodnes si to vyčítám, že jsem na to neměla právo,třeba to nebylo tak horký jak mi to servírovali a další výčitky. Není dne, abych si na to nevzpomněla. Nadruhou stranu, syna jsem měla císařem a toto mimi, pokud bych ho donosila do porodu, by muselo taky ven císařem a další už bych mít nemohla. Po narození druhého dítěte-císařem, jsem se nechala sterilizovat, protože jsem věděla, že další těhotenství u mě ze zdravotních důvodů nebylo možné a při selhání antikoncepce bych musela na potrat a to bych nedokázala. Radši bych umřela já, než znovu udělat tu chybu a denně si to vyčítat. Dej prosím tomu miminku šanci.Přeju Ti hodně síly....Wolfy
Předchozí