Přidat odpověď
Ahoj, kdyz se ptas, dam Ti "dobrou radu" ze zivota - vymenit takoveho manzela i s tchyni. A co nejdriv! Nez zacnes verit jim a ne svemu srdci a zdravemu rozumu. Trapila jsem se 11 let s muzskym, jehoz maminka byla dokonala, on byl rovnez dokonaly, ja pro ne jen "lina" a "neschopna". Za deset let takoveho zivota jsem byla jen klubickem pocuchanych nervu, samy mindrak - prestoze jsem vychovalvala (a snad dobre) nasi dceru, vydelavala jsem dvakrat vice nez on, nesla jsem veskere starosti o rodinu, domacnost, dum a zahradu... a vzdy jsem se snazila jeste k tomu vypadat jak z titulni stranky nejakeho casopisu pro zeny. Vysledek? Nasel si milenku!! Vdanou holku, ktera na nej mela more casu. Kde ho brala? To bylo snadne. Ona vubec nedrela jako ja, ONA umela ZIT! (sama zabava, hospudka, jeji syn v necelych dvou letech neumel jeste ani jedno slovo, ale to prece nevadi...) Kdyz jsem vazne vahala mezi sebevrazdou a odchodem, rozhodla jsem se (asi poprve v zivote) OPRAVDU SPRAVNE. Nejaky cas jsem se jeste bala, ze me uz nic hezkeho neceka, ale oklepala jsem se a pomerne brzy jsem se znovu vdala. Ted po dvou letech cekame dite s druhym manzelem, ktery je pro me konecne TEN PRAVY. Nikdy mi nerekl, ze jsem lina nebo neschopna, zato mi denne propomene, ze me miluje - nejen slovy, ruzickou "jen tak", ale taky mi pomaha s cimkoli, co potrebuji (bez rikani), povidame si dlouhe hodiny, cteme si treba i vzajemne misto zirani na bednu, vychovava se mnou moji dceru a tesime se ted na prichod syna. A problem "tchyne" uz ted taky nemam, manzelova mamka se nam do zivota nemicha, ma me velmi rada, obcas zavola jen aby si chvilku popovidala - jako s kamaradkou... Ver mi, jde takhle ZIT, neni to jen SCI-FI pro velky holky. Dnes vubec nechapu, proc jsem se nechala 11 let trapit. Snad jen proto, ze jsem si nechala namluvit, ze si to zaslouzim, ale to nebyla pravda ani u me a urcite neni ani u Tebe! Mysli na sebe, promluv si o tom s muzem a pokud to nepochopi, tak s nim neztracej cas a neboj se zacit znovu s tim PRAVYM. Drzim Ti pesti.
Předchozí