lilo, moje babička říkávala - kdo se bojí, se*e v síni... Taky jsem narazila na pár vlezlých týpků a některé historky ze stopu připadají zábavné jen mně. Každopádně si nemyslím, že by byl svět plný psychopatických násilníků toužících po krvi (jistě nějací jsou, ale nebude jich zřejmě tolik, jak se může zdát z četby a sledování televizního zpravodajství) a pokud bych si měla vybrat mezi nechtěným sexem s nějakým obejdou a fyzickým násilím, které může skončit smrtí, je výsledek naprosto jednoznačný. :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.