No, já se právě rozhoduju jestli příští rok půjdu, ale není to oficiální VŠ, je to jednoletý "diploma" kurz Cambridge, 1x týdně v pátek, spousta psaní elaborátů a spousta čtení materiálů. Ale je to přesně zacílené na to co chci dělat - metodika výuky jazyka, žádná omajda okolo jako na klasických VŠ. Jenže je tam několik detailů které musím doladit - jednak kurz se platí a zkouška taky plus dojíždění - vychází to cca 100 tis na ten rok, ovšem vrátí se to a zas tak bledě na tom nejsme. Druhak ten čas - je potřeba hlídání, no babičky jsou vstřícné, prckovi už bude rok čili hlídání bez kojení a dceři čtyři, školka, to by snad šlo. Za třetí - a to je pro mě nejhorší - vím že jsem dost stresor a nevím jestli budu umět oddělit to tak abych kvůli škole nestresovala já celou rodinu :-( No a za čtvrté - bude to časově kolidovat se stavbou domu :-( tedy rozhodně nejsem zedník který to bude celé stavět
ale přiložit ruku k dílu bude třeba ..... Tak teď to rozmýšlím kolem dokola než odnesu papír na sociálku kterou že délku mateřské si vyberu....