Ano, jde to...dnes už má dětí 5, ale ta první se mi narodila před 15ti lety ve 4. roč. právnické fakulty..v klidu jsem dostudovala...vše jsem měla na hodinu rozpočítáné, mimčo v 21h usnulo a já se 3-4hod učila..bez přerušení jsem dostudovala na samé jedničky..pomohla mi moje mamka, která sice ještě pracovala, ale vybrala si po dnech dovolenou, a na ty dny jsem si vměstnala semináře..nepropadejte tedy panice, nechoďtě na potraty, jde to..mám krásnou zdravou slečnu, která je na gymnáziu a nejmladší si vychutnávám - má 2měs
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.