Monty jde zase proti všem
Monty, jak víš, tak mám dva bratry. S jedním se ani svojí mateřštinou ani nedomluvím a v životě jsem ho neviděla.
S tím druhým bráchou se někdy v životě míjeme, ale přes všechny naše sporadické kontakty mi je oporou a byl mi i oporou ve chvílích nejtěžších, tj. v době, kdy nám umírala maminka a společně jsme se o ni do poslední jen my dva doma starali, společně jsme zoufali a společně cítili něco, co nepochopí ani můj muž - jedináček.
Myslím, že i on je rád, že mne má a že třeba tohle jsme zvádli společně. Společný vzpomínky z rodin. života jsou někdy nepřenositelný, stčí ťuknout a hned víme, o čem je řeč.
Loni na podzim do něj na Magistrále vjel zfetovanej Ukrajinec, brácha s autem letěl 10 metrů daleko a jeho auto bylo na šrot. Policajti nevěřili, že vyvázl bez zjevného zranění..pravda, měl pak něco s krkem, musel nějakou dobu nosit korzet. Když mi pak hned volal, tak jsem si uvědomila, že bych neměla už opravdu nikoho a představa, že 3 měsíce po mamky smrti zařizuju další pohřeb mne fakt dostala.