Bell, výborný...opět se směju až mi tečou slzy. Moc prosím vydej další knížku. Tu první jsem zhtla jedním dechem, řehtala jsem se nad ní jako blázen.... nejdřív jsem četla v dopravním prostředku, kde při přesunech má dcerka, která se velice podobá té tvé, je zabavena pozorováním krajiny a pokud měním směry a hlavně jezdím kolem kolejí mám klid. Horší je to s okolím protože dcerka svým x decibelovým vysokým hláskem komentuje co vidí, ale čtení tvé knihy (když jsem propukala v hlučný smích a zjistila nechápavé pohledy spolucestujících)jsem musela přesunou na naší chatu, kde na mě koukal jen manžel a ten je už zvyklý. Jsi prostě úžasná, jak dokážeš popsat obyčejný běžný den s dítětem, který zažívá až na pár dokanalých matek s dokonalými a nikoho neobtěžujícími dětmi každá z nás. Tak se moc těším na další knihu nebo alespoň další článek. Hodně zdraví tobě a celé tvé rodině Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.