To, že to tak máš ty, ještě neznamená, že je to tak všude. Máma je z 5-ti dětí = moje nejmladší sestřenice je stejně stará jako moje dcera. Já mám 1 bráchu, jsme 2 roky od sebe. Moje děti 17 a 1 rok, jeho 6 let. Nehledě na to, že o výchovných metodách své švagrové si nedělám iluze (před pár lety koupila holce pivo - ještě jí nebylo ani 15, a jejich syn se stravuje stylem: máš hlad, tady máš tatranku).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.