Ahoj Deni,
jasně, ale bylo to dílo. Před měsícem jsem jí nenápadně vzala do Pompa a sledovala co se jí líbí. Před 14ti dny jsem se zeptala, co se jí tam tenkrát líbilo a prej nějakej koník s rajčátkem. Tak jsem asi týden hledala na netu koníka. Nějaký jsem našla, ale když jsem je ukázala Adě, tak prej to není on. Nakonec jsem Adě řekla, že půjdeme do hračkářství a vybere si co bude chtít, protože koníka prostě nemůžu sehnat (byla jsem i v tom Pompu, ale neměli ho). No a den před narozeninama jsem na něj náhodou narazila. Je to hříbě od Baby born a je s jablíčkem, když se to jablíčko dá k tlamě tak se ozvou chroupavý zvuky. Takže jsem obvolala Pompa v okolí a nakonec jsme pro něj nenápadně zajeli asi 25 km.
Včera celý den říkala, že musíme jet do Prahy pro toho koníka a byla celá smutná,že se nic neděje. No, to jste měli vidět tu radost, když ho rozbalila :o))) Málem jsem se rozbrečela.
Dort jsem dělala sama, jen jsem si koupila v cukrárně papír. Oslava měla totiž být až v sobotu, ale Ada samozřejmě chtěla dort a oslavu hned, takže jsem měla na dort asi hodinu a půl a nebyl moc čas na vymejšlení. Ještě že u nás v cukrárně pár těch papírů mají