| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nejlepší plena? Věčně suchá.

Se nechci nejak zamotavat do diskuze, ale myslim si, ze je jedno, zda latkove nebo jednorazove, protoze je to kazdeho vec.
Muj prvni syn, r.1991 byl jen na latkovkach do 16 mesicu pres den, pak ze dne na den od 20mes. bez plen.
Vubec jsem neresila prani, prebalovani, zehleni...proste to tak bylo.
A kluci r.2003 a 2005 byli jen na jednorazovkach.A vyhovovalo mi to proste takto.Par kamaradek melo latkove, no a co....kdyz jim to tak vyhovuje, proc ne.Jsem tolerantni a neresim to.
Snad vetsina zen, ktere privedou na svet dite, vi co dela, no ne??

Vlozky neresim, jelikoz jsem po ,,blbe" nemoci na hormonech a v prechodu, ale asi by me osobne latkove vlozky vadily, kdo vi....

A mimochodem, kde se da dneska jeste sehnat jadrove mydlo s Jelenem???Vzdyt pred par lety firma na vyrobu tohoto mydla musela kvuli EU prestat s vyrobou....nebo se mylim???????NA trhu je neco podobneho, skoro bileho, ale hnedeho Jelena to asi nenahradi....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.