Já si myslím,že se dá zastavit i na dálnici.Když se dceři chce a zrovna to nejde zeptám se,jestli ještě chvilku vydrží.Většinou se jedná o pár km,a to to dítě vydrží.Si prostě nedovedu představit,když bych vyjížděla dejme tomu z Prahy a striktně bych jí řekla:koukej se vyčůrat jinak půjdeš až u babičky v Brně. Ostatně já sama jsem případ jako KAtka,na povel se prostě nevyčůrám......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.