Lindo, s tím chozením na nahato nevím... Šíma používal a hlásil se o nočník od 11 měsíců (jojo, vytrénovala ho babička hrou, když jsem měla zkouškové období).
Pak přišlo léto a s ním "nahato". Chlapec zjistil, že může čurat kdekoli a dokonce se při tom nemusí ani zastavovat v běhu! A nočník šel do kytek...
Takže v 15 měsících - po létě - šel znovu na full-time do plenek.
K nočníku se vrátil sám až o vánocích a tentokrát už definitivně (k mojí hrůze odmítal plenu - si dovedete představit, ne? Leden, kombinezy... Asi 3 týdny jsme trčeli víceméně doma, vycházky jen hodinové, aby to bylo 100% bez nehody. A já všude s nočníkem připnutým na baťhou. Jak já jsem chtěla zpátky plíny!!!).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.