No tak to moc gratuluji!!! Přestože jsem se do diskuse nezapojila, tak jsem ale tvůj článek četla a přečetla také všechny názory ostatních žen (a věř mi, že jsem u toho pročítání strávila přes tři hodiny!!!) Je dobře, že se celá situace vyřešila a ty si se pro mimi rozhodla!! Ještě jednou gratuluji a držím palečky, aby bylo celé těhotenství od teď už jen OK a v pohodě, aby se i zbytek rodiny těšil a ty se cítila dobře a miminko bylo v bříšku spokojené!! Doufám, že se dočkáme nějakého pokračování (třeba až si na UZ vyšetření necháš říct, co to bude, anebo až se kulíšek narodí ... - jak ostatní okolo z malého mrňátka jihnou ..... nebo tak něco..) Zdravím a přeji pěkné dny!! Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.