Musím souhlasit.Já nikomu neberu porodit doma.Já mám vždy preklapsii a to je důvod rodit v porodnici.Já porodila tři děti a jen to první bylo v nemocnici,kde jsem byla v relativním pohodlí.Podotýkám relativní.Protože to co se tam odehrávalo by asi nechtěla zažít žádná rodička a novopečená maminka.
Pod pojmem pohodlí si představuje každý něco jiného.Já třeba usměvavé tváře sestřiček,které jdou nad rámec svých povinností.A lékaře z kterých nemusíte tahat informace jako z "chlupaté deky."A v neposlední řadě jídlo,které se dá jíst a ne luštěniny,zelí a další nadýmavá jídla.To je pro mne pohodlí v nemocnici.Já takovou porodnici našla a doporučuji jí všem kamarádkám.A co vy? Co si představujete pod pojmem pohodlí Vy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.