Já si pod pohodlím představuju přítomnost maximálně jedné osoby z personálu, kteru znám již delší dobu a která o mě pečovala v těhotenství, která mě hlavně sleduje pohledem, občas změří ozvy. Pokud je potřeba intervence lékaře, jsem seznámena s možnostmi a požádána o souhlas. Z vybavení mi stačí prostorná sprcha (ze které mě PA nevytahuje, aby ozvy změřila, ale změří je na místě). Dále pak si pod pohodlím představuju poporodní čas pro mě a mé dítě - prohlédnutí v mé náruči, resp. hned vedle mě, dítě hned po prohlídce na mám těle pdo peřinou.
Jestli jsou na zdech obrázky nebo je je mi zcela šumafuk ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.