Já jsem primárně opravdu byla dychtivá vědět, jak dlouho trvá porodní zaujetí, Když jsem byla těhotná, tak mi místní frekvence nestačila:).
Jinak tedy listuji diskusí a cítím docela marnost. Je to možný, že se tak málo čte? Zdá se mi, že odpůrkyně porodu doma jsou ve zvláštním transu, kdy je pro ně spouštěčem jenom heslo a už píšou. Třeba ten pupečník, kolikrát to tu dneska proběhlo a hele, jeden z posledních příspěvků je zase o tom, coby, kdyby nedejbóže šňůra.
Je fakt, že já když jsem kdysi vlítla na Roďku a viděla jsem něco tak exotického jako informaci o domácím rození, musela jsem projít dlouhou cestou, abych tu představu zkousla. A přiznám se třeba k tomu, že jak je Bellana profláknutej "ksicht" s tím, že píše dobrý fejetony z úplně nealternativního žití, ztotožnila jsem se s ní jako s "normální" ženskou a myslela jsem si, že do toho nekonec doma nepůjde. Je to to zkrátka nezvyklý, bohužel.
Měly by si to vykřikovatelky o odpovědnosti uvědomit a zkusit se na to dívat v klidu, lehký to není:)
Domácím porodům zdar.
Předchozí