Hele, hroudičko...
V jednom příspěvku píšeš, že zdroje informací jsou v angličtině a pak v dalším někde dole dodáváš "pro jistotu", že se jedná ale o složitou angličtinu z oblasti chemie nebo zemědělství, už nevím přesně, jak jsi to psala - jakože my běžné maminy bychom tomu stejně asi nerozuměly
Tak to asi musíš bejt nejen expert na odbornou angličtinu ale i mít potřebné chemicko-farmaceutické či zemědělské vzdělání? Docela by mě to zajímalo.
Jinak ovšem sdílím názor, že se jedná o pitomou propagandu, která má pobavit jinak znuděné maminy na mateřský dovolený.
Já mít tak dobré znalosti z chemické či zemědělské terminologie AJ, tak si spíš přivydělávám překlady, než abych trávila čas strašením hloupoučkých ženštin na Rodině.cz
A vůbec, co když za celou WHO stojí Al Kajdá? Ježíši... Já pak budu na popud tajné Usámovy propagandy rodit doma a místo mimča se mi díky nedostatku lékařské péče narodí tři kila šedesát pravýho semtexu!! Nebo dokonce jeden fanatickej islámskej liliput, kterej mou bezvěreckou rodinu uškrtí během minuty na pupeční šňůře. Ufffff....