Jíťo, ale v těch počátečních stádiích se ty čáry a bublání nijak významně nezmění a opravdu záleží na zkušenosti lékař, jak je umí přečíst. Ono ti i dva různí lékaři mohou jeden záznam přečíst různě a každý v něm vidí jinou míru rizika
JInak k "chodícímu monitoru" gratuluji, já kolikrát měla problémy i s natáčením vsedě. Nemyslím tím, že by personál nebyl ochotný, ale ten záznam byl divný a dlouho se vždycky hledalo, jak monitor napojit tak, aby záznam dával smysl. Několikrát jsem musela vyloženě ležet, ptž jinak záznam smysl nedával, několikrát naopak usoudili, že tohle fakt nemá smysl a odpojili mě z něj ;o) Jednalo o se o tři těhotenství, CTG jsem jednak měla ve dvou případech průběhu těhotenství z důvodu aktutních problémů, jednak ve všech třech případech z důvodu přenášení, při prvním porodu automaticky v průběhu porodu, při dalších dvou jenom při příjmu. CTG mi snímali různí lidé v různých zdravotnických zařízeních (vč. třeba Podolí) a problémy se záznamem jsem měla prakticky pokaždé. Asi mám holt nějaké divné tělo