To mi připomnělo dobu, kdy měl náš už dnes zvěčnělý vlčák cosi bolavého na zádech. Na ploše cca 15x15 cm mu vypadaly chlupy, kůže byla suchá a asi ho to dost bolelo. Veterinář si s tím nevěděl rady, takže jsme zkoušeli vitamíny, mastičky. Kolegyně v práci se ptala, jak psa ošetřujeme. Moje odpověď zněla: "když ho přeperu, tak ho i ošetřím". Nakonec se to vyhojilo po aplikaci měsíčkové masti. Tu jsem ohřála na plotně do tekuta a psovi na kůži jemňoučce natírala peříčkem, přitom ho drželi dva lidi. Po aplikaci se pes otočil, udělal mlam mlam a mast byla v něm. O vnitřní aplikaci masti jsem nic neslyšela, ale pak se to začalo hojit až se to vyhojilo úplně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.