Milá Bellano, článek je opravdu vtipný a teprve při jeho čtení jsem si uvědomila, jaké mám štěstí. Máme dva psy - teda pana kokra a fenku polokokra, kteří kupodivu berou návštěvu veterinární ordinace jako společenskou událost. Vesele nastupují do auta, před ordinací vrtí společensky ocásky a i ta pigára v klidu snesou. Opravdu to nechápu, protože doma naopak fungují jako zběsilá smečka, schopná mi při vítání vtrhnout náušnici z ucha nebo podrazit nohy na schodech.Musím se přiznat, že při druhém čtení Tvého článku jsem se lehce opotila a velmi Tě obdivuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.