| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Názor: Trocha nepohodlí nikoho nezabije

no jo, kdyz to co se nekde publikuje je jedine pravda ;-(
presto najdu v clanku par nesrovnalosti s praxi kterou jsem zazila v NL ja. Napriklad jsem si prave vybrala porodni asistentku "svou", co vedla praxi dohromady s duhou PA- tudiz jsem videla intenzivne v tehotenstvi 2 PA co mne dobre znaly a ja je. a pouze ty mne provazely pri porodu...
Stejne tak se prohlidka netykala jen mereni tlaku a pohmatani bricha. ale i zde verim ze jsou rozdily - kamaradka byla vzdy za 1/2 hod hotova , ja u sve PA min hodinu byla co mesic... [opet si rypnu - dalsi duvod k podpisu petice v CR, aby i v CR si zeny mohly vybrat "svou" PA]
stejne tak je podle mne nesedi ty hodiny "kraamzorgu" - a ted jak napotvoru nemohu najit co je v zakladni indikaci - tusim ze 49 hodin... Je to tak, pravdu ma jak autorka tak ja ;-) na webu jsem nasla propocet kolik hodin "dostanete" presne podle situace doma. Minimum je 24 hodin, ale v pripade ze chcete kojit je to hned 49 hodin.
takze co si z toho clanku beru? ze stejne jako o porodni peci v CR co zena to jiny nazor/popis, tak to je i v NL ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.