Když už tady tedy jde řeč o domácích porodech, tak teď mi přišel mail s upoutávkou na jeden pořad na Českém rozhlasu - takhle to zní zajímavě:
Doporučuju vřele Hovory o rodině, které budou odvysílány 5.10.2008 od 19.30 na ČRo 6.
Promluví mimo jiné 3 lékaři, a zvláště výpověď MUDr. Kouckého od Apolináře vnímáme - takto ve veřejnoprávním prostoru - jako převratnou. Mluví totiž o tom, že výzkumy jsou jednoznačně na straně home-like porodů a že spory o možnost volby v ČR jsou generačním problémem, který garnitura staré školy prostě už nedokáže vidět, natož řešit.
Dr Kouckého já ráda, jako těhule jsem nakukovala k němu do netové poradny :o) Osobně jsem na pořad zvědavá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.