| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Petro,
musela jsem se fakt smát. Tak nejenže žijete s Jankou se stejným chlapem, ale i s tím mojím, a navíc v našem bytě 1+1 s rohovým počítačovým stolem.Můj drahoušek je taky část týdne pryč, a nevybalená nebo napůl rozvalená taška tady leží ještě asi půl hodiny před dalším odjezdem.
Je to možný, aby ti naši jedineční, na světě nejlepší a nenapodobitelní miláčci byli opravdu všichni stejní?
Ovšem teď jsem zavedla novinku. Předložila jsem seznam domácích prací (hlavních a vynechávajích neustálé zvedání ručníků v koupelně a podobně) a trošku jsme se podělili. I když podělili jen tak dosti nerovnoměrně, ale člověk nemůže chtít všechno hned. Jsem moc zvědavá, jak to bude fungovat.
(Hned na začátku jsme museli překonat fázi "ale vždyť ty jsi celý den doma a já přijedu unavenej..." :-))
Teď mě napadá, jestli on se u nás nestřídá...:-)))) Až ve čtvrtek přijede, budu se ho muset zeptat.
Měj se krásně, čau Iva.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.