Jozef, mám odjem ,že si pletete hostilutu s důrazností, ale to nevadí, to může být jen můj subjektivní pocit...
Proísm, kolik těch mrtvých dětí tedy bylo v prenatálnej starostlivosti PA? Máte nějaké statistické údaje, A uvažoval jste někdy o tom, že by některá matka i raději prodila mrtvé dítě v lidských podmínkách, než-li mrtvé v nemocncičních?
Proč se pořád oháníte tím zdravým dítětem: Duševně zdravá matka, která netrpí izolovanou specifickou fobií ze zdravotnictví, potažmo postraumatickou stresovou poruchou z porodní péče je pro mne zcela stejně důležitá, ale na jejich počty bohužel nikdo nevede žádné statistiky....možná by vyrovnaly tů úžasnou norovorzeneckou úmrtnost vyrovnanou těhotenskou 18% eugenikou...to se mají od nás učit?
Jozefe, ale nesmírně si cením vaší ochoty komunikovat, na rozdíl od Vašich některých kolegů...jsem ráda, že to činíte ze svého soukromého PC, by´t jako osvětu v pracovní době - budiž (ironické povzdechnutí
)....
Prosím, podívejte se sem a dovolte si ve své mysli připustit, že i jinde a jinak je rodit opravdu bezpečné:
http://mrowetz.blog.respekt.cz/c/49979/Pozitivni-dopad-mimoklinickych-porodu-na-rozpocet-pojistoven.html